banner388

Samsunspor’un yenileri bomba gibi

Samsunspor’un yeni transferleri  sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandıklarını söylediler.

Samsunspor’un yenileri bomba gibi

Samsunspor’un yeni transferleri  sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandıklarını söylediler.

15 Temmuz 2019 Pazartesi 15:11
Samsunspor’un yenileri bomba gibi

Samsunspor Haber – Samsunspor’un yeni transferleri  Ferhat Çulcuoğlu, Caner Arıcı, Guido Koçer, Gökhan Meral ve Atabey Çiçek sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandıklarını söylediler. Kırmızı beyazlı ekiple ilk kez antrenmana çıkan yeni transferlerin çalışma boyunca heyecanlı ve bir o kadar istekli görüntüleri camiada büyük sevince neden oldu. 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Samsunspor’un büyük bir kulüp olduğunu belirten yeni transferler, “Geçen sezon yaşanan şanssızlıkları unutup yeni sezona yeni bir heyecan ile başlıyoruz. Bizlere güvenen ve bugün burada olmamıza büyük katkıları olan herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz. Samsunspor’un futbolcuları olarak bundan sonra takımımızın başarısı için elimizden gelenin en iyisi yapacağız” dediler.

Haber : Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-07-15 18:23:13

Hepsi iyi oyuncular geçen sene gibi oynayan oynamayan oyuncular arasında gruplaşma Hocaya tavır koyan oyuncular olmazsa bu takım direk çıkar fikrindeyiz.Samsunsporumuza başarılar diliyoruz.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-07-16 01:31:00

HAYDİ BİSMİLLAH.

Avatar
Mete Karayel 2019-07-15 17:58:04

inşAllah antrenmandaki başarı sahaya da yansır

Avatar
Ahmet gonca 2019-07-15 21:36:11

Sayın futbolcu arkadaşlarım hepiniz Samsun'a Samsunspor'a hoşgeldiniz Allah sağlık sıhhat versin bir sezon sakatlık Rabbim vermeden bu takımı alnınızın akıyla şampiyon nasip eylesin yıllardır özlemini çektiğimiz ve süper süper ligi özledığımız gıbı siz arkadaşların bizleri gururla oynayacağınız ve cani gönülden yürekle mücadele edeceğinize yürekten inanıyoruz Allah yardımcımız olsun rabbim sizleri korusun bizler sezon boyunca cani gönülden bütün yürekle destekliyoruz yanınızdayız sayın yıldırım bey ve İsmail uyanık beye yürekten teşekkür ederiz saygılarımızı sunar kazasız belasız sakatsız bir sene nasip eylesin inş rabbim futbolcu arkadaşlarım gümbür gümbür şu bulunduğumuz likten çıkarın bizi yakışmıyor bize Allahım inandığınız sürece Allah'ımda aldığınız paranızı helaliyle evlatlarımıza ve ailemize yemeyi nasip eylesin lütfen şu işi bitirin

Avatar
Erdoğan MUŞTU 2019-07-16 10:08:58

Cenk KAPLAN gibi sahada herşeyini veren bir stoperiniz varken yenisini almak gereklimiydi acaba inşAllah alınacak stoper çok daha iyidir herşey Samsunspor için Başarılar.

Avatar
Milli bir kaleci ve milli bir 10 numara lazim 2019-07-16 13:40:53

Kale hata affetmez. Bu kadar para bosa gider. Milli bir kaleci alin. Isi sansa birakmayin. Final maclarini kurtaracak bir milli 10 numara sart. Demedi demeyin. Sezon sonu Oturup aglamayin. Dost aci soyler.