banner388

Samsunspor’u beklemeye aldı  

Süper Lig takımlarından aldığı teklifleri değerlendiren Canberk Aydın’ın bu gerekçe ile Samsunspor yönetiminin teklifini şimdilik beklemeye aldığı öğrenildi. 

Samsunspor’u beklemeye aldı  

Süper Lig takımlarından aldığı teklifleri değerlendiren Canberk Aydın’ın bu gerekçe ile Samsunspor yönetiminin teklifini şimdilik beklemeye aldığı öğrenildi. 

14 Haziran 2017 Çarşamba 13:23
Samsunspor’u beklemeye aldı  

Samsunspor HaberCanberk Aydın’dan sürpriz ayrılık kararı. Sezon sonun itibariyle Samsunspor ile sözleşmesi sona eren savunma oyuncusunun, önceliğinin Süper Lig’de oynamak olduğu öğrenildi. Bu gerekçeyle kırmızı beyazlı ekibin transfer görüşme talebini şimdilik askıya alan genç oyuncunun bu davranışı büyük şaşkınlık yarattı. 

SÜPER LİG’DEN TEKLİF ALMIŞ

Süper Lig’den bazı kulüplerden resmi teklifler aldığını yakın çevresine söyleyen Canberk Aydın, Samsunspor yönetiminden süre istedi. Kendisine gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenilen kırmızı beyazlı savunmacı, eğer Süper Lig takımlarıyla anlaşamaması durumunda Samsunspor ile masaya oturacağı ifade edildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2017-06-14 14:37:59

Yeter artık ya gönderin şunu ya samsunsporu askıya almak ne demek bi sezon boyunca samsunspora ne katkısı olduki bu futbolcunun samsunsporu askıya almış yönetim bu saatten sonra bununla sözleşme imzalamasın mustafa sevgi gibi canla başla oynayan varını yoğunu ortaya koyan adamı gönder koca bi sezon sakatım diye yat bide sözleşme imzalama ne diyeyim ilahi adalet bide geçen sezon bi ara tff şikayet mi rtmişti edecekti ne bu beyfendi

Avatar
kerim 2017-06-15 08:55:22

Eğer ki bu haber doğruysa, (hangi süperlig takımından teklif almış gerçekten çok merak ediyorum) hemen gönderilsin. Canberk hiçbir zaman bu takıma fayda sağlamadı, sağlaması da mümkün değil. Ve Samsunporluluk ruhu olmadığı da net.

Avatar
SS55 2017-06-16 19:08:29

Arkadaşlar hemen kızmayın haber yanlış yazılmış. Süper ligden telif yok la liga ve birkaç premier lig takımı teklifte bulunmuş. Yürü git seninde sonun adını bile hatırlayamadığım alt yapıdan gelip geçen hiç bir şey olmayan gençler gibi olacak