banner388

Samsunsporluluğumu kimse sorgulayamaz

Samsunspor'un sol kanat savunucusu Canberk Dilaver, Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı.

Samsunsporluluğumu kimse sorgulayamaz

Samsunspor'un sol kanat savunucusu Canberk Dilaver, Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı.

17 Eylül 2018 Pazartesi 15:04
Samsunsporluluğumu kimse sorgulayamaz

Samsunspor Haber - Samsunspor'un genç savunma oyuncusu Canberk Dilaver, Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyle ilgili olarak bazı yayın organlarında ve sosyal medya da gerçek olmayan ifadelerin yer aldığını söyledi. Kendisen ait sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı oyuncu, şunları söyledi; 

SOSYAL MEDYA DAN ÇEVAP VERDİ

"Benim Samsunsporluluğumu kimse yargılayamaz. Soyunma odasına giderken formamı çıkarmam gayet normal. Bazıları formamı yere attığım şeklinde gerçek olmayan ifadeler kullanıyor. Yalandan benim üzerimden olaylar üretmeyin o an takım olarak 1-0 gerideyiz maçın gerginligi var zaten soyunma odasına gidiyorum evet tepki gösterdim ama yok formayı çıkardı yere attı bu düşünceler kötü niyetli insanları düşüncesi. Burada o işleri yapacak olan en son 3-4 kişiden biriyim herkes iyi gün dostu olmuş anlaşılan; ama bunları yazanlar da gerçek Samsunspor taraftarı veya maçı izleyen insanlar değil. Herkes doğrusunu biliyor, biz buraya günümüzü geçirmeye gelmedik başarılı olmaya geldik. Samsunsporluluğumu kimse yargılamasın" 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fahri 2018-09-17 15:25:29

Bu oyunculara top oynatabilecek teknik kadro lazım bu kulübe gelmiş geçmiş en iyi teknik ekip Osman Özköylü ve ekibiydi ama tarihin hatasını yaptı kulüp inşAllah birgün yine Özköylü ve ekibi gelir top oynayan bir takım olur en azından.

Avatar
metin 2018-09-17 16:58:43

Osman Özköylü siyasetçilerin kurbanı oldu. Onu istemediler Erkut Tutu onu harcamak zorunda kaldı o Hocanın ahı tuttu onun ahı ile 3.ligi boyladık şimdi buradada zor günler yaşıyoruz.

Avatar
Yusuf Ziya Akdemir 2018-09-17 21:49:50

Gerçekten Samsunsporluysan çıkıp topunu oynarsın böyle polemiklere girmezsin

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-09-17 21:56:38

Oyuncu kadromuz çok iyi ama bunlara takim oyunu oynatabilecek bir Hoca yok.
Keşke yönetim hocayla yollarını ayirsaydi.

Avatar
Savaş 2018-09-18 09:20:20

canberk dilaver senin oyuna herhangi bir katkın olduğunu düşünüyomusun sen? menajere el kol hareketini tam önümüzde yaptın yüksek sesle saygısızca bağırdın! ne stresi ne yenilgi üzüntüsü? saygısızlıktan başka birşey değil seninkisi. samsunsporun üstünde değilsiniz hiçbiriniz.