banner388

Samsunsporlu olan herkes maça gitmek mecburiyetinde

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı ve Samsunspor eski yönetim kurulu üyesi Haluk Tan, Pazar günü oynanacak Denizlispor karşılaşması öncesinde camiaya birlik çağrısında bulundu.

Samsunsporlu olan herkes maça gitmek mecburiyetinde

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı ve Samsunspor eski yönetim kurulu üyesi Haluk Tan, Pazar günü oynanacak Denizlispor karşılaşması öncesinde camiaya birlik çağrısında bulundu.

17 Nisan 2018 Salı 18:08
Samsunsporlu olan herkes maça gitmek mecburiyetinde

Samsunspor Haber - MÜSİAD Samsun Şube Başkanı ve Samsunspor eski yönetim kurulu üyesi Haluk Tan, Pazar günü oynanacak Denizlispor karşılaşması öncesinde camiaya birlik çağrısında bulundu. Kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; Çok kıymetli Samsunsporlular... Bu yazıyı yazarken takımımızın içinden geçtiği kritik bir Denizli maçı öncesinde eğer samimi bir Samsunsporlu isek o statta yerimizi almamızın bir mecburiyet olduğunu bilmeliyiz.

GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜDÜR

Bazen taş basarsınız bağrınıza, yutkunursunuz. Söyleyeceğiniz kelimeler cümleler hep dizilir boğazınıza... Ama gün bir olma günüdür, keşkeleri yarın dememek adına çoluğumuz, çocuğumuz ile gırtlağımız patlarcasına maç bitene kadar taraftarın ne olduğunu önce bu şehirdeki bazı gizli Samsunspor düşmanlarına sonra bütün Türkiye’ye gösterme günüdür. Ligi ne olursa olsun benim takımım SAMSUNSPOR dur diyebilme günüdür".

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan 2018-04-17 21:20:19

Pis kokular geliyor takımı düşürüp kulübü kapatacaklar, borçlardan kurtulacak kulüp sonra yeni bir isimle yeni bir arma ile yola devam edilecek şeklinde söylentiler var. Yani 1 taşla 2 kuş vurma niyetindeler hem borçlardan hem de Atatürklü armadan kurtulma planları yapılıyor gibi.

Avatar
bence 2018-04-18 08:21:47

alpayı.. tayyip göndermişti takıma operasyon yaptılar.. armayı yok etmek istiyorlar...

Avatar
Ali Balbal 2018-04-17 19:13:16

Niye gitsinler Samsunu nasil dusurdugunuzu gormek icinmi.Insanlarda ne heves nede heyecan biraktiniz .Tebrikler

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-04-17 22:01:53 @Ali Balbal

Valla biz maça geliriz fakat eğer bu takım sizden ricamız Denizli maçında eğer 2-0 yenik oynarsa bu taraftar ne oyunun devamını bekler o dakka sahaya inerek o topculari ne polis nede kimse kurtamaz o da bilibnsin sizde bize karismayacaksiniz

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kemalist 2018-04-18 09:33:49

Ülke de Atatürk ismi verilen ne spor salonu bıraktılar ne stadyum gel de iyi düşün. Ama memleket insanı iş zora kaldı mı ne yapacağını iyi bilir kimse endişe etmesin.

Avatar
Kardelen 2018-04-17 21:42:43

Hayırlısı ile birde sonuca varırsak,

Avatar
lazikocan 2018-04-18 00:23:39

sevgi mi biraktilar gidilesin... de
ne mecburiyeti 5 vakit ibadette mecbur cogunlukla yerine getiren varmi ki .....sen mecburiyetten bahsetion.bu takım senelerdir somuruluyor.dönüşürken sessiz kalınıyor bu aşamaya gelince mecburiyet ...mecburiyet die bise yoktur....giden giden ki sevgi bitmiştir ....bilsin samsun kimse kimseyi kandirmasin

Avatar
KAAN TÜRK 2018-04-18 09:52:18

Şehrin önde gelenlerindenim havasıyla yorum yapıyorsan, takım için elini taşın altına koyacaksın. Biz gönülden SAMSUNSPOR luyuz. Takımı gelen uyduruk takımlar karşısında ezilirken görünce içimiz kan ağlıyor.

Avatar
metin 2018-04-18 11:39:43

iyi güzel söylüyorsunda takımda sahaya çıkınca oynamayıp takımının yenilmesini isteyen sahtekar oyuncularlamı denizliyi yeneceğiz kim ne demeçleri verirse versin oyuncular yine denizliyi yenmeye değilde yenilmeye oynarsa gelen taraftara küme düşen bu şehire yazık olmayacakmı adamlara galibiyet için verilen yüksek pirimlere rağmen oynamayıp takımın düşmesini isteyen yabancı yerli oyuncuları hoca ve yönetim bilmiyormu? Besim hocayada oyuncular ihanet etti takımda çıban olan yabancılar zamanında ceza verilerek kadro dışı kalması gerekiyordu yönetim bunu yapamadı şimdi bunun cezasını çekiyoruz bu yönetimde kesinlikle sınıfta kaldı samsun gaziantepte bu ligden düşmüştür.