banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunsporlu futbolcular: Verilen hiçbir söz tutulmadı

Samsunsporlu futbolcular, Ümraniyespor karşılaşması öncesinde toplu olarak basının karşısına geçti. Arkadaşları adına konuşan Ahmet Burak Solakel, "Uzun bir zamandır hiç para almıyoruz. Sadece biz değil, personelimiz de uzun süredir para almıyor. Bize verilen hiçbir söz tutulmadı. En sonuncusu dün gece verildi. O da yerine getirilmedi" dedi. 

banner269

Samsunsporlu futbolcular: Verilen hiçbir söz tutulmadı

Samsunsporlu futbolcular, Ümraniyespor karşılaşması öncesinde toplu olarak basının karşısına geçti. Arkadaşları adına konuşan Ahmet Burak Solakel, "Uzun bir zamandır hiç para almıyoruz. Sadece biz değil, personelimiz de uzun süredir para almıyor. Bize verilen hiçbir söz tutulmadı. En sonuncusu dün gece verildi. O da yerine getirilmedi" dedi. 

23 Aralık 2017 Cumartesi 16:57
Samsunsporlu futbolcular: Verilen hiçbir söz tutulmadı

Samsunspor Haber - Samsunsporlu futbolcular bugün idman sonrasında toplu olarak basının karşısına çıktı. Geçen sezondan bu yana kulüp içinde yaşadıklarını kamuoyuyla paylaşma kararı alan kırmızı beyazlı oyunculardan Ahmet Burak Solakel, şunları söyledi; "Bu olay sadece futbolcuların paralarını alamadıkları yönünde gerçekleştirilmiş bir olay değildir. Geçen seneden beri bu olaylar oluyor. Taşan bir bardak gibi düşünün. Son noktada bugüne geldik. Kimseyi kırmadan amacımızı duyurmak istedik. Bizler de aile babasıyız. Eşimiz ve çocuğumuz bizden bir şey istediği zaman yerine getiremediğimizde neler hissettiğimizi çok iyi biliyoruz. Kulüp personelimiz, uzun zamandır para alamıyor. Onlar bu duyguyu uzun süredir yaşıyorlar. Bu adamlar burada bize emek veriyorlar. Gizli kahramanlar. Bu insanların bunları çekmeye hakkı yok. Emekçilerin emeklerinin karşılığını alması lazım.

GEÇEN YILDAN ALACAKLARIMIZ DURUYOR

Bir takım sadece futbolculardan oluşmaz. Geçen seneden alacaklarımız duruyor. Bu seneden de peşinatlarımız, maç başı ücretlerimiz, maaşlarımız, geçen sene ligde kalma primimiz ve bu seneki primlerin hiçbirisi yatırılmadı. Bazı arkadaşlara bölük pörçük para verildi. Sezon başı gelen bazı arkadaşlara da biraz para verildi. Onlar da transfer politikası olarak geldiklerinde biraz ücret aldılar. Daha sonra onlar da hiç para alamadı. Kadrodaki çoğu oyuncu daha hiç para almadı. Böyle bir durumla karşı karşıyayız. Bu durumu bugüne kadar sıkıntı yapmadık. Yine çok sıkıntı yapmıyoruz. Bu toplantıyı yapma sebebimiz güven sorunu ve personelin zor durumda olmasıdır. Uzun bir zamandır hiç para almıyoruz. Sadece biz değil, personelimiz de uzun süredir para almıyor.

BİZLER GÖREVİMİZİ YAPACACAĞIZ

Bize verilen hiçbir söz tutulmadı. En sonuncusu dün gece verildi. O da yerine getirilmedi. Biz bu sorunları, Samsunspor camiasının bilmesini istiyoruz. Ortada bir güven sorunu oluştu. Bu güvensizlik ortamında da bazı şeyler sağlıklı yerine gelmiyor. Bu sorunların dışında, bu formayı ve armayı en iyi şekilde taşımaya devam edeceğiz. Yarın da çok önemli bir maçımız var. Bütün hafta bu maça hazırlandık. Para her zaman bizim için ikinci planda oldu. Çok kaliteli bir ekibiz. Yarınki maçta da bunu göstermeye çalışacağız. Samsunspor’a yakışan bir şekilde onurlu mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz taraftarımızla birlikte bütün olduğumuz zaman yenemeyeceğimiz maç yok. Bu ortamı tekrar yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.12.2017 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2017-12-23 17:09:35

Size bunu yapanlar utandın sız değil haklısınız bu erkut tutu bir daha asla bu takımın başına gelemez bitti sız aslanlar gibi oynayın ve yenin bu kulübe en iyi şekilde ıdaeresı alacak yönetim gelecektırsız aslanlar gibi oynayın ve yenın

Avatar
Ahmet gonca 2017-12-23 17:12:24

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz asla ne seçimde oyumuz ne de hiçbir şekilde desteğimiz olmayacaktır ilk ve son dur Bu takıma bir el atıp hiçbir zaman yardım etmedi Bizde asla ona yardım etmeyeceğiz samsun halkı olarak asla oy yok

Avatar
Yusuf Ziya Akdemir 2017-12-23 17:23:23

Sonuna kadar haklısınız çocuklar çıkın topunuzu oynayın gerçekten gücünüzü gösterin kalitenizi gösterin tüm Samsun halkı size destek olacaktır başarı gelince parada gelecektir ama size 8 bin lira prim sözü verip bunu ödemeyenler utansın

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-23 18:17:34

Futbolcular ve personel sonuna kadar hakli,böyle kulüp mu yönetilir. Madem Para bulamiyorsunuz neden söz veriyorsunuz?Verilen sözu yerine getiremiyorsaniz İstifa edeceksiniz.Çok yazık Koskoca Samsunspor a bu hareketler hic yakışmıyor.

Avatar
Necati 55 2017-12-23 20:57:43

Ümraniye maçını da kaybettik sayılır şimdiden.