banner388

Samsunspor Hakaj transferini resmen açıkladı...

Samsunspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından duyurduğu Arnavut sol bek Esin Hakaj ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandı. 

Samsunspor Hakaj transferini resmen açıkladı...

Samsunspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından duyurduğu Arnavut sol bek Esin Hakaj ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandı. 

30 Haziran 2021 Çarşamba 14:49
Samsunspor Hakaj transferini resmen açıkladı...

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde zirve mücadelesi verecek Yılport Samsunspor, Arnavutluk Süper Ligi ekiplerinden Partizani'de forma giyen Erald Çinari'yi açıkladı. Kırmızı beyazlı kulübün resmi sosyal medya hesabından duyurduğu Hakaj transferinin detayları da verildi.  

SAMSUNSPOR DUYURDU 

Samsunspor'un taraftarlarına duyurduğu transfer bilgilendirmesinde şu ifadelere yer verildi; Kulübümüz, Arnavutluk Süper Ligi'nde FK Partizani forması giyen 24 yaşındaki Esin Hakaj ile 3+1 yıllık prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz. "

ÇALIŞMAYA KATILACAKLAR 

Kırmızı-Beyazlı ekip, sol bek pozisyonuna Hüseyin Öztürk ve Soner Gönül transferlerini gerçekleştirmişti. Geçen sezon Partizani'de 38 maçta görev alan tecrübeli savunmacı, 1 gol 5 asist kaydetti. transfermarkt verilerine göre değeri 350 Bin Euro olan Arnavut oyuncusunun bonservisi elinde bulunuyordu. Kırmızı beyazlı ekibin yeni oyuncuları Erald Çinari ve Esin Hakaj'ın bugün takımla beraber ilk çalışmaya katılmaları bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-06-30 16:09:43

Allah aşkına bu kadar sol beki ne yapacağız eğer turşu kuracaksak sorun yok alın Soner Gönül, Hüseyin Öztürk, Furkan Fehmi Güneş ve son alınan bu Esin Hakaj biz zaten Soner Gönül ile sol bek sorununu çözmüştük zira Soner bu ligin en iyi sol beki. Daha doğru dürüst bir golcü bile yokken biz yabancı kontenjanını nereler için kullanıyoruz Brahim Darri zaten fasa fiso buna birde istikrarsız bir iyiyse yirmi kötü olan bence takımdan gönderilmasi gereken Saviçeviç varken birde buna gereksiz bir tane daha eklendi. Taraftar bu sene kafa yemeye devam nasıl olsa siz gidin partizani takımındaki bütün armavutları alın gelin.

Avatar
eren 2021-06-30 17:30:47

iyi de giresuna transfer olduğu bildirilmişti..giresun niye vazgeçti??araştırdınız mı???

Avatar
Sinan 2021-06-30 19:31:36

Nedir bu balkan Arnavut sevdası büyük gibi futbolcu bizim liglerde çok var.anlamiyorum bir yerlerde transfer hataları yapılıyor sanki.dikkat etmek lazım Yıldırım başkan.bizleri sizleri birileri kandırmasın aman.erken konuşmak istemiyorum ama hakkımızda hayırlısı olur İnşAllah

Avatar
Murad 2021-06-30 20:16:19

İyi bir transfer deyil