banner388

Samsunspor güç depoluyor

Pazar günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor günü güç depolayarak geçti

Samsunspor güç depoluyor

Pazar günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor günü güç depolayarak geçti

24 Aralık 2020 Perşembe 12:44
Samsunspor güç depoluyor

Samsunspor Haber - Ligde 16. hafta maçında Ankaraspor ile pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam gözetimindeki Kırmızı-Beyazlılar idmanı fitness salonunda kuvvet çalışmaları yaparak geçirdi. Yılport Samsunspor, ayrıca yarın sabah haftalık rutin Kovid-19 testtinden geçecek. Kırmızı-Beyazlılar da teknik heyet, futbolcular, ve kulüp çalışanları Nuri Asan Tesisleri'nde sağlık görevleri tarafından maç öncesi korona virüs testlerini olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan 2020-12-24 13:15:28

Smasunspor yöneticileri, Jesi adında bir adam almışsınız.Bu adamı hiç izlemeden mi aldınız merak ediyorum.Adam sağ ayağını yürürken bile kullanamıyo.Samsunda bu adamdan daha iyi oynayan genç cocuklar var.İlla transfer olsun diye bu tarz adamlara bu paralar verilmez.Diyelim para vermiyosunuz; bari kadroya almayın da takımın kalitesi düşmesin.Saygılarımla...