banner388

Samsunspor’da yeniler bomba gibi  

Fizik kondisyon olarak hazır bir görüntü sergileyen Recep Burak’ın teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da göz hapsinde.

Samsunspor’da yeniler bomba gibi  

Fizik kondisyon olarak hazır bir görüntü sergileyen Recep Burak’ın teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da göz hapsinde.

27 Aralık 2019 Cuma 13:37
Samsunspor’da yeniler bomba gibi  

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’un yeni transferleri takıma adapte olmaya başladı. Kırmızı beyazlı ekibin Sancaktepe’den renklerine kattığı stoper Recep Burak Yılmaz, bugün yapılan antrenmanda oldukça başarılı bir performans ortaya koydu. Fizik kondisyon olarak hazır bir görüntü sergileyen Recep Burak’ın teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın da göz hapsinde. 

FORMDA GÖRÜNTÜ VERİYOR

Özellikle bugün sabah yapılan antrenmandaki çift kalede soğukkanlı ve yerinde müdahaleleriyle dikkat çeken kırmızı beyazlı oyuncu, formayı şimdiden zorlayacağı benziyor. Sorumluluklarının bilincinde olduğunu bir kez daha dile getiren Recep Burak Yılmaz, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah hem benim hem de kulübüm için hayırlısı olur” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Saglam 2019-12-27 20:50:51

Sen şimdi gidip rakibin en iyi oyuncusunu alıyorsun. Sonuçta parası az olan zayıf; fazla olan kuvvetli oluyor. Emek, çalışma,gayret boş. Ben böyle şampiyonluğu istemiyorum.

Avatar
Şenol Salur 2019-12-30 12:20:45

Sevgili kardeşim, bizim yaklaşık on yıldır alt liglerde can çekişmemizin en büyük sebebi değilmiydi bu parasızlık. Maalesef herkes günü kurtarma peşinde olunca abuk subuk transferler sayesinde takımlarımız bu zor durumlara düşüyor. İşte bu gerçekle yüzleşip Sayın Yüksel YILDIRIM 'ın kıymetini bilelim. Ve bu imkanı değerlendirelim. Allah razı olsun. Bu takıma sahip çıktı, şehire babalık yaptı. Yoksa daha çok onlarca yıl 2.ve 3.liğ lerde sürünür dururduk.