banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor’da yeni transferler imza attı

Samsunspor kadrosuna kattığı iki yeni isim, Ahmet Cebe ve Ömer Kandemir ile imzaları attı.

banner269

Samsunspor’da yeni transferler imza attı

Samsunspor kadrosuna kattığı iki yeni isim, Ahmet Cebe ve Ömer Kandemir ile imzaları attı.

07 Eylül 2017 Perşembe 19:58
Samsunspor’da yeni transferler imza attı

Samsunspor Haber- Samsunspor, renklerine bağladığı Ahmet Cebe ve Ömer Kandemir ile Nuri Asan Spor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmaları sürdüren Samsunspor, geçtiğimiz sezon Sivasspor forması giyen Ahmet Cebe ve Kayserispor’dan Ömer Kandemir’i renklerine bağladı. Kırmızı-beyazlı takım düzenlediği imza töreni ile yeni transferlerini kadrosun aklattı.

Kayseri spordan 1 yıllığına kiralanan Ömer Kandemir, Samsunapor’un bunası gereken yerın Süper Lig olduğunu ifade etti. Kandemir: “Başka takımlarda oynarken Samsunspor deplasmanına çekinerek geliyorduk. Diğer rakipler de buraya deplasmana gelirken hep bir çekince içerisinde olacaklardır. Samsunspor’un bulunduğu yer hep Süper Lig olmalıdır. Biz de bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

İmza atan bir diğer transfer Ahmet Cebe ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Cebe: “Büyük bir camiaya geldim. Hedefleri olan bir takıma geldim. Bu uzun yolda katkı sağlamak istiyorum. Ağabeylik yapmak ve saha içinde, saha dışında takıma katkı vermek istiyorum. Büyük bir taraftar kitlemiz var. İç sahada hiç puan kaybetmemeyi amaçlıyoruz. Deplasmanda da puanlar alıp, şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz. 1 şampiyonluk daha yaşayıp, kariyerimi sonlandırmak istiyorum” diye konuştu.

İmza törenine katılan ve törenden sonra konuşan Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Araboğlu, sağ açık ve sntrfor mevkılerı için görüştükleri iki yabancı oyuncu olduğunu ve bu oyuncularında imza atmaya yakın olduklarını dile getirdi.

Son Güncelleme: 07.09.2017 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şimşek kara 2017-09-07 21:13:36

ne kadar yaşlı o kadar başarılı. lütfen bırakalım şu genç-yaşlı saçmalığını.

Avatar
Samsunlu 2017-09-07 21:37:34

Boşuna milleti kandırmayın.. Bu futbolcularlan helede Alpay ozalanla mı çıkacaksın superlige??? Tabi bide tupcuyu var..onuda yenmemiz gerek..tüpçü izin verirse çıkarız..