banner388

Samsunspor’da Yaşanan Sıkıntılarla İlgili Zeren, Açıklama Yaptı

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Trabzonspor maçının iptal edilmesinden, oyuncuların alacaklarına kadar birçok konuda açıklama yaptı.

Samsunspor’da Yaşanan Sıkıntılarla İlgili Zeren, Açıklama Yaptı

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Trabzonspor maçının iptal edilmesinden, oyuncuların alacaklarına kadar birçok konuda açıklama yaptı.

25 Mart 2017 Cumartesi 19:16

Samsunspor Haber – Samsunspor, Pazartesi günü kendi evinde karşılaşacağı Balıkesir maçı hazırlıklarına devam ediyor. İdman öncesi açıklama yapan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, açıklamalarda bulundu.

ÖDEMELERDE BAZI SIKINTILAR OLDU

Trabzonspor ile hafta sonu oynanacak olan hazırlık maçının iptal edilmesi hakkında konuşan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Trabzonspor kulübüne davet için teşekkür ediyorum. Trabzonspor bizim dost kulübümüz. Geçen sene çok güzellikler yaşandı, bu sene de yaşanması için gidiyorduk. Ama problem yok bu kez oynayamadık. Bundan sonraki süreçte yine Trabzonspor ile hem Samsun’da hem de Trabzon’da müsabakalar oynayacağız. Birçok şey yazıldı, çizildi. Bu hafta itibariyle arkadaşlarımıza ödeme sözü verildi ama bu ödemelerde bazı sıkıntılar oldu. Bundan dolayı dünkü antrenmanda bir konsantrasyon düşüklüğü ortadaydı. Hocamız, kaptanımız ve oyuncular hep beraber oturduk, bu şartlarda Trabzon’a gitmenin takıma faydadan çok zarar vereceğini düşündük ve Trabzonspor maçını iptal ettik. İşin mali boyutuna gelince zaten başkanımız ve yönetimimiz ödeme konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyorlar. Bu kısa sürede çözülecektir. Rakamlar çözülemeyecek rakamlar değildir, makul rakamlardır. Onun için bu çözülecek ve bir kısıntı olmayacaktır. Çocukların mücadelesinde, azminde en ufak bir sıkıntı yok” dedi.

SON ÖDEMEDEN SONRA SIKINTI KALMAYACAK

Kaleci Tom’u evine alacaklarının dayandığı, Murat ve Mustafa Sevgi’nin ayaklandığı yönünde çıkan haberlere de açıklık getiren Zeren, “Mustafa Sevgi ve N’Diaye bizim kaptanımızdır. Yabancılar konusunda Samsunspor kulübünün ne kadar hassas olduğunu herkes biliyor. Tom ile ilgili emlakçıya ne bir borcumuz vardır, ne de böyle bir şey söz konusu değildir. Takım bu kadar iyi giderken neden insanlar durduk yerde böyle bir sıkıntı çıkarmaya çalışıyorlar. Bu takımın önünü kimse kesemeyecektir. Aşılmayacak bir problem yok. Bugün maddi sıkıntısı olmayan bir kulüp var mı? Oyunculara ödemeler çok abartılı rakamlar değildir. 2-3 aydır bir ödeme konusunda parça parça yapılıyor. Bu son söz verdiğimiz ödeme kısmını yaptığımızda bir problem kalmayacaktır” diye konuştu. 

KAMPANYADAN GELEN NET RAKAMLARI SİTEMİZDE YAYINLAYACAĞIZ

Futbolcuların yaklaşık 500 bin TL alacaklarının olduğu yönündeki iddialara da açıklık getiren Zeren, “Samsunspor 2 tane önemli kampanya geçiriyor. Birisi bitti birisi devam ediyor. Bunlarla ilgili tüm net bilgi ve rakamları bizim internet sitemizde yayınlanacak. Söylenen rakamlar kulübe girmiş değildir. Rakamları sitemizden görebilirsiniz. 
 

Son Güncelleme: 25.03.2017 19:19
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporCoşkun Zeren
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan yildız 2017-03-31 14:00:31

Coşkun abi, sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsun da icraat bekliyoruz.Başka bir konu da,Trabzonspor ile ne zaman kardeş olduk biz?Bizde 1.lig de olalım bak neler oluyor.Geçmişi ne çabuk unuttunuz.Sabahın bir köründe 56 lara davulla girip slogan atarak ortalığı ayağa kaldırdığı günleri?Kavga çıkarmalarını?Biz şu an güçsüzüz,zayıfız.Bize acıdıklarından iptal ettiler,başka bir şey değil.Onlar ve o şehir bizim en büyük rakibimizdir,hem ekonomik hem de sportif.Merhamet başka dostluk başka.Geçmişi unutmayalım, sürekli aynı şeyleri tekrarlamayalım.. :)