banner388

Samsunspor’da Pekşen kayıp

Vali Osman Kaymak ile dün yapılan kritik buluşmadan sonra teklifi düşünmek için kulüpten süre isteyen Halil İbrahim Pekşen bir anda kayıplara karıştı.

Samsunspor’da Pekşen kayıp

Vali Osman Kaymak ile dün yapılan kritik buluşmadan sonra teklifi düşünmek için kulüpten süre isteyen Halil İbrahim Pekşen bir anda kayıplara karıştı.

10 Ocak 2018 Çarşamba 14:22
Samsunspor’da Pekşen kayıp

Samsunsor Haber – Samsunspor’da Halil İbrahim Pekşen krizi yaşanıyor. Vali Osman Kaymak ile dün yapılan kritik buluşmadan sonra teklifi düşünmek için kulüpten süre isteyen Halil İbrahim Pekşen bir anda kayıplara karıştı. Sabah yapılan antrenmana izinsiz olarak katılmayan hatta ve hatta arkadaşlarının telefonlarına dahi bakmadığı iddia edilen kırmızı beyazlı oyuncunun, takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.


ARKADAŞLARI İMZALADI BİR TEK O YOK

Şu an itibariyle Pekşen’in dışında toplantıya katılan ve Vali Osman Kaymak’ın teklifini kabul eden tüm oyuncular, Sportif Direktör Coşkun Zeren ile evrakları imzalıyor. Teknik direktör Engin İpekoğlu da sabah çalışmaya katılmayan Pekşen’in durumunun ne olacağını merak ediyor. Sportif Direktör Coşkun Zeren ve kulüp yetkilileri Pekşen’e ulaşmaya çalışıyor.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
QWERTTY 2018-01-10 14:44:39

SAMSUNUN ÇOCUKLARI TAKIMDA OLMALI DİYORDUK DEĞİL Mİ? DEMEKKİ MEMLEKETİ ÖNEMLİ DEĞİL DEĞİL KARAKTERİ SAMSUNA UYGUN OYUNCU KALMALI.

Avatar
Ahmet gonca 2018-01-10 15:13:45

Hemen bir şey söylemek istemiyorum ama eğer gerçekten başka bir takıma gitmek için uğraş veriyorsa bu adamı büyük yazıklar olsun Bir de Samsun'un çocuğu

Avatar
ömer 2018-01-10 16:04:51

İnşAllah gitmez, severek izliyordum,

Avatar
Hakan ersoy 2018-01-10 17:15:04

Samsunsporda eksikligi hissedilecek bi futbolcu (!) Mu sizce. Olmasada olur canberk gitti kim yoklugunu hissettiki ve sadece samsunda haberi yapiliyo yakinda onu bile yapmazlar bu da ayni olup gider rahat olur