banner388

Samsunspor’da ödeme günü

Samsunspor’da Kenan Karışık’tan sonra bugünde diğer oyuncuların alacakları hesaplarını yatacak. Samsun Valisi Osman Kaymak’ın öncülüğünde başlatılan destek kampanyasına ilgi azalmadan devam ediyor. 

Samsunspor’da ödeme günü

Samsunspor’da Kenan Karışık’tan sonra bugünde diğer oyuncuların alacakları hesaplarını yatacak. Samsun Valisi Osman Kaymak’ın öncülüğünde başlatılan destek kampanyasına ilgi azalmadan devam ediyor. 

09 Ocak 2018 Salı 10:12
Samsunspor’da ödeme günü

Samsunspor Haber – Samsunspor’da ödeme günü. Kırmızı beyazlı ekipten alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle serbest kalarak ayrılan 5 oyuncudan sonra Vali Osman Kaymak’ başlattığı destek kampanyası  sonuç vermeye başladı. İlk planda Kenan Karışık’ın parasını ödeyen Kaymak, bugünde diğer oyuncuların paralarını ödeyecek.

 
MADDİ DESTEK ARTIRILACAK


Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından kulübe maddi desteğin artırılması noktasında başlatılan yardım kampanyasına ise iş adamları da büyük ilgi göstermeye başladı. Cemal Yeşilyurt ile başlayan destek yağmuru Kaya Aşçı ile devam etti. Desteklerin bugünde diğer iş adamlarıyla artarak sürmesi tahmin ediliyor. Samsunsporlu taraftarlar ise bu güzel gelişmeler karşısında oldukça mutlu.


SIRADA TRANSFER TAHTASI VAR


Lisans güncelleme kursu  için Antalya’da bulunan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Engin İpekoğlu’nun da gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Mevcut oyunculara yapılacak ödemeler sonrasında yapılacak diğer bir iş ise transfer tahtasının açılması. Samsun Valisi Kaymak’ın bu konuda da yoğun bir çalışma içinde olduğu öğrenildi.


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 09.01.2018 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsd 2018-01-09 10:29:04

büyükşehir belediye başkanı yusufu rahatsız edin.. hiç bir katkısı yok samsuna ve samsunspora...

Avatar
METİN ÖZ 2018-01-09 17:18:30

SAMSUNSPORA YARDIM KONUSUNDA SAMSUNBÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİĞER ŞEHİRLERİN BÜYÜKŞEHİRŞEHİR BELEDİYELERİNDEN ÇOK AMA ÇOK GERİDE ONLAR TAKIMLARINA ÇOK BÜYÜK MADDİ DESTEK VERİRKEN SAMSUN GERİDE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAHA YENİ ANKARAGÜCÜNE ÖNCE 3 SONRA 2 TOPLAM 5 TİRİLYON SÖZÜ VERDİ

Avatar
Caner yildiz 2018-01-10 12:20:56

Bence taraftarlar meydanda değil belediye binasının önünde toplanarak psikolojik baskı yapmalılar ağlamayan taraftara para yok ne günlere kaldın SAMSUNUM