banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor’da Kalpar defteri kapandı

Samsunspor’da  Başkanı Erkurt Tutu’nun teknik direktör Hüseyin Kalpar ile bugün Bursa’da yaptığı toplantı hüsranla sonuçlandı.

banner269

Samsunspor’da Kalpar defteri kapandı

Samsunspor’da  Başkanı Erkurt Tutu’nun teknik direktör Hüseyin Kalpar ile bugün Bursa’da yaptığı toplantı hüsranla sonuçlandı.

06 Ekim 2017 Cuma 17:09
Samsunspor’da Kalpar defteri kapandı

Samsunspor Haber – Alpay Özalan’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirmeyi düşündüğü Hüseyin Kalpar ile yapılan son görüşme olumsuz neticelendi. Daha önce prensipte anlaşma sağlandığı duyrulan tecrübeli çalıştırıcı ile bugün Bursa’da son detayları görüşmek için bir araya gelen Başkan Tutu, Kalpar’ı ikna edemedi. 


ESKİ ALACAKLARINI ŞART KOŞTU

Her şeyin tamam denildiği anda tecrübeli hocanın geçmişe dönük alacaklarını şart koşması bitmek üzere olan transferi çıkmaza soktu. Başkan Erkurt Tutu’nun bütün alternatif teklifine net bir şekilde ‘hayır’ diyen teknik direktör Hüseyin Kalpar ile anlaşma kesin olarak sağlanamadı.  Kalpar ile görüşmesi hüsran ile sonuçlanan Başkan Tutu’nun rotayı Engin İpekoğlu’na çevirdiği öğrenildi. 


TUTU MİLLİ MAÇ İÇİN ESKİŞEHİR’DE

 
Bursa’dan A Milli Futbol Takımı’nın Dünya Kupası Eleme Müsabakası’nda bu akşam oynayacağı İzlanda karşılaşmasını izlemek üzere Eskişehir’e geçen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Erkurt Tutu’nun yarın telefonla son kez Engin İpekoğlu ile görüşeceği ve tedaylarda anlaşılması durumunda hafta sonu İpekoğlu’nu Samsun’a davet edeceği öğrenildi.


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 07.10.2017 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.