banner388

Samsunspor’da dosyalar savcılığa gidiyor

Samsunspor kayyum heyetinin bir süredir yaptığı titiz çalışmalar sonrasında bu hafta yaklaşık birçok dosya savcılığa gidiyor.

Samsunspor’da dosyalar savcılığa gidiyor

Samsunspor kayyum heyetinin bir süredir yaptığı titiz çalışmalar sonrasında bu hafta yaklaşık birçok dosya savcılığa gidiyor.

04 Nisan 2018 Çarşamba 09:17
Samsunspor’da dosyalar savcılığa gidiyor

Samsunspor Haber - Samsunspor kayyum heyeti uzun süredir yaptığı çalışmalardan sonuç almaya başladı.  Kayyum heyetinin son 5 yıllık hesaplar üzerine yaptığı titiz çalışmalar sonrasında ortaya çıkarttığı birçok dosya bu hafta içinde Samsun Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusu olarak sunulacak. 


SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK


Samsunspor Kayyum heyetince bulunan dosyaların içinde eski başkan ve yöneticilerin de isimlerinin olduğu bu isimler hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi. Bu arada bu hafta gelmesi beklenilen İçişleri Bakanlığı müfettişleri geldikten sonra suç duyurusunda bulunulacak isim sayısının 30’un üzerinde dosya sayasının da 40’a yakın olduğu belirtildi.


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2018-04-04 10:58:52

Niye 5 yıl daha öncesine gidilmesi lazım en az 10 yıl asıl o zaman ortaya çıkacak korunmak istenen Samsunspor düşmanları.

Avatar
Yusuf Ziya Akdemir 2018-04-04 10:35:30

İnşallah savcılığa gider dosyalar. Bu takımı bu hale getirenler Samsunspor’u yiyenler ceza alır ki bir daha böyle bir şey yapamaz kimse

Avatar
samsunlu 2018-04-04 12:55:41

bu takım düşer bizde bakarız sadece sevdamız kalır birde iç edilen EMEKLERİMİZ..Yazık yazık SAMSUNSPOR GAZİANTEP MAÇININ BENCE İNCELENMESİ GEREKLİ KULÜBÜN KADERİ O MAÇTI

Avatar
metin 2018-04-04 20:53:33

Ne 5 yılı en az 10 yılı kapsamalıdır. Ancak kesin olarak siyaset devreye girer bunlara hiç bir şey olmaz yani aklanırlar.Kim Samsunspor üzerinden paralarına para kattı ise hesap vermezlerse çok yazık olur.

Avatar
Seyfo dayı 2018-04-04 12:13:38

Haram zııkım olsun bu takım Samsunlu gençlerin futbolcu olma aşkını bitirdi ne 2-3 ligde dahi takım Yok 1 kişiyi bile uyuşturucu ve alkolden uzak tutsa büyük bşr iştir ama anlayana büyükşehir bldy Başk zaten bu konu ile ilgili NATO kafa