banner388

Samsunspor’da Diriliş Başladı

TFF 1.Lig ekiplerinden SAMSUNSPOR boluspor karşılaşmasında 3-0 galip geldi.

Samsunspor’da Diriliş Başladı

TFF 1.Lig ekiplerinden SAMSUNSPOR boluspor karşılaşmasında 3-0 galip geldi.

26 Şubat 2017 Pazar 20:51

Samsun Haber- TFF 1.ligin 22.haftasında Samsunsporla Boluspor Samsun 19 Mayıs stadyumunda karşı karşıya geldi. Oynanan mücadelede ev sahibi takım rakibi Bolusporu 3-0’lık farklı bir skorla kazandı. Samsunspor’a galibiyeti getiren golleri 48. dakikada Murat Gürbüzerol, 70. dakikada Kone ve 90+2. dakikada Hasan Kılıç’dan geldi. Samsunspor bu mücadele sonucunda puanını 18’e yükseltti. Samsunspor haftaya deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak.

‘İçimde Galibiyet Umudu Var’

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Boluspor karşılaşması için bütün randevularını iptal ettiğini belirterek , “Bugün Boluspor’un yerinde olmak istemezdim. İnşallah bugün Samsunsporumuz gerekli performansı gösterip en az iki farkla yeneceği bir his var içimde. O umutla buradayım. Bizim tek isteğimiz Samsunspor’un ligde kalması” diye konuştu.

‘Bu Takım Süper Ligi Hak Ediyor

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da Samsunspor’u desteklemek için geldiklerini ifade ederek, “İnşallah Boluspor karşısında galip geleceğiz. Bu sene biraz daha ligi üst seviyelerde bitirirsek seneye bu takım daha farklı yerlerde olacaktır. Çünkü artık bu şehir ve bu takım Süper ligi hak ediyor” dedi.

‘Yeni Stad Süper Lige Yakışır’

Boluspor maçını rahat kazanacaklarını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise, “Samsunspor inşallah layık olduğu Süper Lige çıkacaktır. Yoksa Tekkeköy’e yeni yapılan o muazzam stat bize 2’inci ligde yakışmaz. Bugün de Samsunspor bunun başlangıcı burada yapacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

‘Bu Maçı Alacağız’

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de “Bizim yenmekten başka çaremiz yok. Bu maçı alacağımıza inanıyorum. Bugün bu takımdan büyük bir başarı bekliyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

‘Takım Kötü Gidişatın Bacağını Kırdı’

Galibiyet sonrası maçı değerlendiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, Samsunspordan beklediğimiz bu hafta gerçekleşti. Gerçekten farklı ve güzel bir skorla başarıya ulaştı. Samsunspor bu skorla bu ligin başarılı bir şekilde tamamlanacağının da işaretini vermiş oldu. Biz geçen haftalarda ciddi anlamda sıkıntılar çektik. Hakkımız olan galibiyeti bazı sorumlu kişilerin hataları yüzünden alamamıştık. Bu hafta bu kötü gidişatın bacağını kırdı. Bugün bu takım güçlü olduğunu bizlere göstermiş oldu. Ben Samsunspor’u ve taraftarları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2017 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.