banner388

Samsunspor’da bir kriz daha

Samsunspor’da Chibuike’den sonra neredeyse tüm oyuncular bugün itibariyle alacaklarına dair kulübe ihtar çektiler. Kırmızı beyazlı oyuncuların bu zamanda böyle bir tutum içine girmeli camiada şok etkisi yarattı.

Samsunspor’da bir kriz daha

Samsunspor’da Chibuike’den sonra neredeyse tüm oyuncular bugün itibariyle alacaklarına dair kulübe ihtar çektiler. Kırmızı beyazlı oyuncuların bu zamanda böyle bir tutum içine girmeli camiada şok etkisi yarattı.

05 Nisan 2018 Perşembe 15:16
Samsunspor’da bir kriz daha

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Chibuike’den sonra neredeyse tüm oyuncular bugün itibariyle alacaklarına dair kulübe ihtar çektiler. Kırmızı beyazlı oyuncuların bu zamanda böyle bir tutum içine girmeli camiada şok etkisi yarattı. Samsunspor Kulübü Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Oyuncuların bu dönemde böyle davranışlarını normal karşılamak gerekir” dedi.

 
BU TÜR DAVRANIŞLAR NORMAL 

Genelde her sezonun son düzlüğünde böyle durumların her kulüpte yaşanabileceğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Samsunspor olarak oyuncularımızın özellikle alacaklarıyla ilgili konulara büyük hassasiyet gösteriyoruz. İnşallah bu sorununda üstesinden gelebileceğiz. Yeter ki taraftarlarımız bizlere inansın ve destek olsun” diye konuştu.

 
HERŞEYİMİZLE HAZIRIZ 

Pazar günü oynanacak kritik ve zorlu İstanbulspor karşılaşmasına her yönüyle hazır olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, “İstanbulspor karşılaşmasında alacağımız güzel bir sonuçla ligde kalan haftalara daha bir umutla bakmak istiyoruz.Bunu başarabilecek güçte ve yetenekte bir takımız. Bunu herkes görecek” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 05.04.2018 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2018-04-05 16:47:45

Bir çok kişi hatta tv.lerde spor yorumcuları bile Gaziantepspor maçında bir şeylerin çok garip olduğunu bir çok farklı yorumlar söylendi.Ortada hiç bir başarıları yok kulupte oyuncuya dayalı düzen var.Yabancılarda yerlileri teşvik ederek bu çirkin durum ortaya çıktı bir çok takımda farklı liglerde Samsundan daha kötü aylardır para alamayan oyuncular var.Samsunsporda dışarıdanda takımda kaos yaratanlar var.Oyuncuların bu yaptığı zor günde hiç etik değil

Avatar
samsun5555 2018-04-05 15:52:37

ya şunu anlamıyorum siz nasıl yöneticisiniz bunlar kötü sonuç aldıgında neden cezalandırmıyorsunuz peki... mesela antep maçına neden para cezası vermediniz... madem bunlar para için kulübü şikayet ediyorlar..

Avatar
smsn 2018-04-05 15:50:47

tabi fırsat fırsattır diyorlar.. takım zor durumdaya ama eğer bu samsunspor kümede kalırsa bir tane oyuncuyu bırakırsa kulüpte yazıklar olsun derim o zaman.. şu futboldan anlamayan besim durmuşta dahil..hepsini yok ederler umarım...kara leke bu oyuncu gurubu samsunspor için..

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-04-06 10:08:59

Parasını zamanında alamayan futbolcudan verim alamassin,AC insan top oynar mm?
Önce Yönetim maddi problemleri halletmeli.

Avatar
Necati zengin 2018-04-06 09:07:45

Bu futbolcularda nsaıl bi düşünce nadıl bi akıl ne utanmzlık..bu takımı bu futbolcular bu duruma düşüren deyilmi ne yüzlen şikayetçi oluyorlar yüzsüzler.