banner388

Samsunspor’a PFDK'dan şok ceza

PFDK Samsunspor'a, geçtiğimiz hafta oynanan Samsunspor Giresunspor maçındaki kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle 10 bin TL para cezası verdi.

Samsunspor’a PFDK'dan şok ceza

PFDK Samsunspor'a, geçtiğimiz hafta oynanan Samsunspor Giresunspor maçındaki kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle 10 bin TL para cezası verdi.

11 Mayıs 2017 Perşembe 18:59
Samsunspor’a PFDK'dan şok ceza

Samsunspor Haber: Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Samsunspor’a, hafta sonu oynanan Giresunspor maçı nedeniyle ceza verdi. PFDK, taraftarların kötü ve çirkin tezahüratın bu sezon 2. kez tekrarlanması nedeniyle 10 bin TL para cezası verilmesine karar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden yaptığı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 11.05.2017 tarih ve 79 sayılı toplantısında almış olduğu kararı açıkladı. Yapılan açıklamada, “Samsunspor Kulübü’nün, 07.05.2017 tarihinde oynanan Samsunspor - Giresunspor TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 10 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Maraton Üst D,E,F Maraton Alt C,D, bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, Aynı müsabakada Samsunspor Kulübü’nün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” İfadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.