banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor’a destek olanların adı anıtta yaşatılacak

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunspor için başlatılan kampanyaya destek olanların adını, ilçeye yapacakları “Bu Aşkın Kahramanları Anıtı” ile yaşatacaklarını söyledi. 

banner269

Samsunspor’a destek olanların adı anıtta yaşatılacak

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunspor için başlatılan kampanyaya destek olanların adını, ilçeye yapacakları “Bu Aşkın Kahramanları Anıtı” ile yaşatacaklarını söyledi. 

10 Ocak 2018 Çarşamba 16:46
Samsunspor’a destek olanların adı anıtta yaşatılacak

Samsunspor Haber - Samsunspor'a destek için Samsun Valiliği tarafından başlatılan ve Samsunluların büyük ilgi gösterdiği yardım kampanyasına katılanların adı, Atakum Belediyesi tarafından ilçeye yapılacak olan “Bu Aşkın Kahramanları Anıtı”nda yer alacak. Bu anlamda önemli bir proje için düğmeye bastıklarını söyleyen Başkan Taşçı, “Bu şehrin arması Samsunspor, kahramanı ise cefakar Samsunspor taraftarıdır. Samsunlular, mesele ne zaman Samsunspor olsa, taşın altına sadece ellerini değil gövdelerini koymuştur. Zor bir dönemden geçen Samsunspor için başlatılan destek kampanyası, kısa sürede bir diriliş hareketine dönmüştür. Bu diriliş hareketinin gururunu, Samsunlular ve Samsunsporlular olarak yaşıyoruz. İnanıyorum ki bu destek çığ gibi büyüyecek ve şehrimizin takımı, o eski güçlü günlerine ve hak ettiği Süper Lig’e dönecek. Bu anlamda, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ

Destek kampanyasına katkı sağlayanların, büyük bir kahramanlık hikayesine de imza attığını söyleyen Başkan Taşçı, bu isimlerin sonsuza kadar yaşaması gerektiği düşüncesinden hareketle bir proje hazırladıklarını ifade etti. Başkan Taşçı, “Bugün Samsun’da bir kahramanlık destanı yazılıyor. Bu şehrin evlatları, el ele vererek bu şehrin en değerli markasına güç veriyor. Kimisi mutfak masrafından kısıyor, kimisi maaşından, harçlığından fedakarlık yapıyor. Samsunspor için canından, malından verenler için söylenecek çok söz var ama söz uçar yazı kalır. Bu anlamda ilçemize Bu Aşkın Kahramanları anıtı yapmaya, bu anıtın üzerine de, Samsunsporumuza destek olan herkesin adını yazmaya karar verdik. Bu sayede, içerisinde bulunduğumuz bu zorlu günlerde, Samsunspor için kolları sıvayanların adını yaşatacağız. Ne kadar destek verirse versin, az ya da çok ayrımı yapmadan, destek olan herkes bizim için bu aşkın kahramanıdır. Herkesin adı, o anıtta yaşayacak” diye konuştu.

Son Güncelleme: 10.01.2018 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-10 21:24:19

Herkes yardim yapıyor ama hala 1 milyon bile para toplanmadi.
Hala futbolcular kaçıyor bu nasıl is.
Samsunun büyük zenginleri hala sessiz.

Avatar
Ünyeli 2018-01-10 19:47:28

Anıt fikri çok güzel. Ancak, bence anıta harcanacak para da Samsunspor'a verilsin.

Avatar
Ahmet 5561 2018-01-11 07:52:35

Başkan paran varsa müteahhitlere olan borçlarınızı ödeyin fakir fukaraya dağıtın bırakın şhow yapmayı

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-11 13:03:17

Samsun spor lu futbolcular parasızlıktan kaçarken bizim Baskanlar in paraları Anit'lara harcıyor. Ne tuhaf değil mi?
Siz iyi bir is yapacaksanız önce ölüyü ayağa kaldırın.