banner388

Samsunspor’a başkanlığı konusunda Tan’dan ilk açıklama

Son günlerde ismimin Samsunspor başkanlığı için geçmesi sebebi ile bu yazıyı paylaşıyorum.

Samsunspor’a başkanlığı konusunda Tan’dan ilk açıklama

Son günlerde ismimin Samsunspor başkanlığı için geçmesi sebebi ile bu yazıyı paylaşıyorum.

13 Aralık 2017 Çarşamba 11:45
Samsunspor’a başkanlığı konusunda Tan’dan ilk açıklama

Samsunspor Haber – Samsunspor’un yapılacak olağanüstü kongresinde başkanlık için ismi geçen Samsunlu iş adamı Haluk Tan, ınstagram hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Genç iş adamı resmi ınstagram hesabında şunları yazdı; Çok kıymetli Samsunspor taraftarı; Son günlerde ismimin Samsunspor başkanlığı için geçmesi sebebi ile bu yazıyı paylaşıyorum.

BAŞKANLIK KONUSUNDA BİR GİRİŞİMİMİZ OLMADI

Onurla üyeliğini ve taraftarlarlığını yaptığım tek takımım Samsunspor başkanlığı bir taraftar olarak gelinebilecek şahsım için en üst makamdır. Bu görev için ne şahsım olarak ben, ne de kıymetli ağabeyim Galip Öztürk ile bu konuda bir görüşmemiz ve girişimimiz olmamıştır. Kaldı ki Galip Bey ve şahsım her dönem Samsunspor başkanlığında her kim olursa olsun kulübümüzün yanında olup desteğimizi vermişizdir. Bu konuda mevcut Başkanımız Erkurt Tutu bey bu konuda tarihin en yakın şahididir. Samsunspor taraftarlarına saygılarımla.”

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 13.12.2017 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-13 15:45:41

Sn.Tan biraz daha net olmanız gerekiyor.Sn.Tutu aday olmazsa siz aday olacak misiniz veya kim olmalı?Samsun taraftarı takiminin sahipsiz kalmasını asla istemez.Kulübün bu günkü zor günlere gelmesinde sizinde payinizin olduğu herkesçe bilinmektedir.Madem Samsunun tanınmış İs adamlarisiniz bir el atında bu Samsun spor düzlüğe çıksın.