banner388

Samsunspor’a başkan aranıyor

Samsun Valisi Osman Kaymak, yönetim oluşturmak için çalışmalarını sürdürse de kongreye sayılı saatler kaldı ve hala bir başkan adayı bulunamadı.

Samsunspor’a başkan aranıyor

Samsun Valisi Osman Kaymak, yönetim oluşturmak için çalışmalarını sürdürse de kongreye sayılı saatler kaldı ve hala bir başkan adayı bulunamadı.

25 Ocak 2018 Perşembe 13:32
Samsunspor’a başkan aranıyor

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, yönetim oluşturmak için çalışmalarını sürdürse de kongreye sayılı saatler kaldı ve hala bir başkan adayı bulunamadı. Bu durum camiada büyük tedirginlik yaratıyor olsada; Samsunspor taraftarı Vali Osman Kaymak'a bu konuda da sonsuz güven duyuyor. Eğer yarına kadar yönetime talip olacak bir aday çıkmazsa Samsunspor tarihinde ilk kez kayyuma kalacak.
 

TAHTANIN AÇILMASI HAFTAYA KALDI
 

Bütün bu karmaşanın içinde yine bir sorun olarak dikkat çeken transfer tahtası konusunda da ciddi çalışmalar yürüten Samsun Valisi Kaymak'ın bu çabası herkesimin büyük taktirini kazanıyor. Bu hafta açılması planlanan ancak yaşanan gecikmelerden dolayı önümüzdeki haftaya sarkan tahtanın açılması konusu da tıpkı yönetim gibi Samsun halkının sonucunu merakla beklediği diğer bir ayrıntı olarak göze çarpıyor.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat uyar 2018-01-25 15:09:32

Yazıklar olsun büyük şehir belediye başkanına sandıkta görüşürüz

Avatar
Mtin Öz 2018-01-25 15:58:18

Büyük şehir Belediye başkanımız hiç bir Zaman Samsunspora isteyerek yardım etmemiştir. Ettiği zamanlar bile siyasilerin zorlaması ile gönülsüz yapmıştır. Şimdi 3- 5 tirilyon kaynak aktarsa ve Samsunspora sürekli gelir getiren proje imkanı sağlansa çok başkan adayı çıkacak ama Kazım Yılmaz ve Erkut Tutu kulubu borç batağına soktular sonuç böyle kabus oldu. Erkut Tutu kulubu malesef çok ama çok kötü yönetti en iyisi Samsunspor tüm faliyetlerini durdurup Ligden çekilsin Amatörden sıfırdan yeni Malatya spor gibi 3-5 senede geri gelir.Böylece tüm borçlarından kurtulur. Hani Samsun Millet vekilleri Sağlık bakanı diğer vekiller hiç biri ortada yok Samsunda ve diğer şehirlerde o kadar çok zengin iş adamları var yüzde 3 ünden yardım var diğerlerinden yok Çok değerli valimize çabalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Avatar
erhan... 2018-01-25 15:11:19

Bu bitik kulübe kayyum atanması hayırlı olur.Başkada yapcak bişey yok.Yardım kampanyaları felan boşa.En başından ne dediysek çıktı...Kimsenin zoruna gitmesin...

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2018-01-25 15:38:25 @erhan...

Ben bu belediyeye kesinlikle ne oy veririm nede verdiririm bitti bu sene bir başka belediye başkanı sandıkta seçeriz olur biter

Beğenmedim! (1)
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-25 15:43:22

Samsunun İktidardaki Siyasilerin bugünlerde hic sesi soluğu çıkmıyor. Samsunun başarılarında boy boy poz veren o siyasiler neredesiniz?Ama sizde haklisiniz siz ne yaparsanız yapın Nasıl olsa Samsun Halkı oyunu size veriyor.
Ama 2019 yaklaştı o zaman bu Halkın karşısına nasıl cikacaniz bakalım.İnşAllah size sandıkta gerekli cevap verilir.

Avatar
Metin Öz 2018-01-25 16:01:28

Gaziantepspor-Manisaspor- Samsunspor ekonomik şartlar nedeni ile malesef bu ligden düşen ilk üç takım olacaktır. Samsunlu Büyük şehir başknımızın gözü aydın olsun Samsunspordan böylece kurtulmuş olacak

Avatar
mustafa gonca 2018-01-25 16:09:45

belediyeye kadro verdimemiş başkan bizde istemiyoruz aday göstermeceğiz merak etmeyin siz

Avatar
smsnm 2018-01-25 18:05:44

o belediye başkanı samsunlu degil zaten..samsunsporu ilk düşüren o dur süperligden..

Avatar
erhan... 2018-01-26 14:17:13

Acaba bukadar konuşmadan sonra YUSUF ZİYA YILMAZ'ın kulakları çınlıyormudur?