banner388

Samsunspor yönetiminde neden kimse konuşmuyor? Başkan Yıldırım sessizliğini koruyor

Sportif anlamda elde edilen kötü sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaşayan camianın endişelerini son 4 maçta alınan 3 mağlubiyet ve bir beraberliğin yanı sıra futbolcuların sahada sergilediği lakayıt futbol daha da artırıyor. 

Samsunspor yönetiminde neden kimse konuşmuyor? Başkan Yıldırım sessizliğini koruyor

Sportif anlamda elde edilen kötü sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaşayan camianın endişelerini son 4 maçta alınan 3 mağlubiyet ve bir beraberliğin yanı sıra futbolcuların sahada sergilediği lakayıt futbol daha da artırıyor. 

22 Nisan 2022 Cuma 13:02
Samsunspor yönetiminde neden kimse konuşmuyor? Başkan Yıldırım sessizliğini koruyor

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım ve ekibi son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından adeta sessizliğe bürünmüş durumda. Daha bir kaç hafta öncesinde camiaya umut dolu mesajlar veren Yıldırım'ın kurmayları, alınan kötü saha sonuçlarının ardından ortadan bir anda kayboldular. Başkan Yüksel Yıldırım'ın son dönemde başdanışmanı olarak kamuoyuna tanıttığı Batu Kaplan başta olmak üzere Başkanvekili Veysel Bilen, Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, Genel Kaptan Cenk İşler ve Basın Sözcüsü Ender Gür'ün neden sessiz kaldıkları büyük merak konusu. 

SOMUT ADIMLAR ATILIYOR

Sportif anlamda elde edilen kötü sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yaşayan camianın endişelerini son 4 maçta alınan 3 mağlubiyet ve bir beraberliğin yanı sıra futbolcuların sahada sergilediği lakayıt futbol daha da artırıyor. Samsunsporlu taraftarlar, yönetimden bir an önce takıma müdahale etmesini istiyor. Zira kalan 5 maçta olası puan kayıplarının devam etmesi kırmızı beyazlı ekibi çıkmaz bir yola sokabilir. Bundan korkan Samsunspor taraftarı, yönetimin acilen somut adımlar atmasını istiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adnan 2022-04-22 15:49:58

saviçeviç oynatıldığı maç başı para mı veriyor????bu adam üste para verse bile takıma koymak resmen işbilmezlik..maç içi istatıstık te mi tutulmuyor??yazık!...ADAM BİR DE KASILIYOR Kİ BÜYÜK FUTBOLCU AYAKLARI YAPIYOR AMATÖRDE BİLE OYNAYAMAYACAK BİRİ..YANİ ÇOK ÇİRKEN BİR KADININ ÇOK GÜZELMİŞ GİBİ SÜZÜLMESİ GİBİ BİR DURUM YANİ

Avatar
Misafir 1. 2022-04-22 18:49:51

Nankörlük yapmayın ne bir işadamınız ne bir bürokratınız ne bir siyasiniz bu külübe cesaret edip sahip çıkmazken bu adam elini taşın altına koyup sahip çıktı.Haftalarca utnmadan adama etmediğiniz hakaret kalmadı ve yinefe sustu sayın Yıldırım.Öyle 2 haftada bir verdiğiniz 20 tl ile oldunuz kulübün sahibi.Hata evet sayın Yıldırım'da bırak git ne gerek var otur seyret bak bakalım kimler cesatet edipte külübü sahiplenecek değmez inanın değmez.Futbolun F sinden anlamayanların hedefi oldunuz bırakın ne halleri varsa görsünler.

Avatar
ÇETİN 2022-04-22 13:24:39

Takıma birdenbire kabüs çöktü sanki.. ne oldu veya neler oluyor... Başkan tek başına..elinden geleni yapmakta.. Şu ortamda ilk 10'da kalmak bile başarı..sadece ülkemizde değil dünyada ekonomi ve birçok şey alt-üst olmuş vaziyette.. Başkan Yıldırım'dan Allah razı olsun...yoksa samsunspor en az 3 defa iflas eder yok olurdu...şimdilik ilk 10'a şükür demekteyim...

Avatar
HASSAN 2022-04-22 13:29:37

ADAM NE DESİNKİ ALDIĞI FUTBOLCULAR AMATÖR TOP OYNUYO NE DESİN
YILMAZ VURAL GELSİN DAYAKLA OYNATSIN

Avatar
Uğur karalı 2022-04-23 00:19:23

2 yıl önce takımı şampiyon yapan ve hemen akabinde averajla süper ligi kaçıran hocayı tribünlerden kufrederek gönderen bir kulüp asla iflah olmaz.

Avatar
ASLAN ASLAN 2022-04-22 16:36:36

BAŞKAN GEÇEN SENE BURDAN YAZILAN MESAJLARA ŞİMDİ BAKSIN. PARAYLA OLMUYOR. YÜREKLE OLUYOR.

Avatar
erdogan gungor 2022-04-23 01:38:29

y su guzelim koca samsun sehrine ve taraftarina yazik degilmi verilen paralara dokulen alin terlerine cok yazik ama suc futbolcularda soyle agzimizin tadiyla guzel bir mac izlemiyecekmiyiz her hafta husran hic kimseden cit cikmiyor bir an once baskanin mudahale etmesi gerekir yoksa boyle giderse takim 2lige duser

Avatar
Harun 2022-04-23 07:40:52

Yeter artık biran önce canlanin ki şu son 5 maçta bari kendinizi gösterin daha kotu çıkmaz a bizi sokmayın top oynayın biraz kendinizi sirkeleyin oyuncular size sesleniyorum başka kimseye değil yeter artık bıktık sizin bu son maçlardaki başarısızlıklarınizdan kendinize gelin kendinize