banner388

Samsunspor yönetimi göreve... TFF, ne yapmak istiyor... SKANDAL ATAMA

Haftanın maçlarında düdük çalacak hakemlerin açıklandığında Eyüpspor - Samsunspor maçında görev yapacak ismi görenler büyük şaşkınlık yaşadılar. 

Samsunspor yönetimi göreve... TFF, ne yapmak istiyor... SKANDAL ATAMA

Haftanın maçlarında düdük çalacak hakemlerin açıklandığında Eyüpspor - Samsunspor maçında görev yapacak ismi görenler büyük şaşkınlık yaşadılar. 

19 Ocak 2023 Perşembe 15:58
Samsunspor yönetimi göreve... TFF, ne yapmak istiyor...  SKANDAL ATAMA

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu yine tuhaf kararlara imza atıyor. Haftanın maçlarında düdük çalacak hakemlerin açıklandığında Eyüpspor - Samsunspor maçında görev yapacak ismi görenler büyük şaşkınlık yaşadılar. TFF Merkez Hakem Kurulu'nca Eyüpspor - Samsunspor maçına atanan hakem Gürcan Hasova, kariyerinde ilk kez birinci lig maçı yönetecek. Bu durum Samsunspor taraftarları arasında büyük tedirginlik yarattı. 

SİYASİLER GÖREVE 

Samsunsporlu taraftarlar, sosyal medya üzerinden yapılan hakem atamasına tepkiyi şu cümlelerle dile getirdi: Altay maçında VAR sisteminde olan ve net penaltımızı görmeyen bir hakemi ligin en önemli maçına veriyolar. Hakem Gürcan Hasanova 1. Ligte ilk kez maç yönetecek. Bu atamanın değiştirilmesi için herkesi göreve çağırıyoruz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih Ertan 2023-01-19 23:59:13

1 ligin en onemli. Maçına usta tecrübeli hakem atanmalı bu yanlıştan dönülsunlutfen

Avatar
RAMAZAN ÖNCÜLOKUR 2023-01-20 02:18:40

Çok yanlış bir karar, 6 puanlık derbi maçına ilk kez 1. Ligde düdük çalacak hakemi atamak MHK. nin çok büyük yanlısı, geleceği iyi Hakem olabilir, yanlış bir kararında iki kulüp d ayağa kalkar o zaman MHK altından kalkamaz.MHK deki beyler siz bu hakemi önce normal maçlarda pişirin ondan sonra DERBİLERE verin iyi Hakem ise hakkını da yemeyin. SAHİDEN MHK. Bu atama ile ne yapmaya çalışıyor anlayan var mı ?

Avatar
METİN 2023-01-20 13:07:51

TFF,MHK.SAMSUNSPOR YÖNETİMİNİN UYARILARINI YILKARDIR HİÇ BİR ZAMAN DİKKATE ALMADI.BUNDAN SONRADA ALMAYACAK.ÇÜNKÜ ONLARA TALİMAT VEREN BİR GÜÇ VAR.

Avatar
Şa 2023-01-19 22:00:27

Bi yerden başlayacak...barselona yizda haberimiz yok...

Avatar
Ahmet istanbullu 2023-01-20 17:38:05

TFF sanki bilerek yapıyor(inanasımız gelmiyor)!koca koca yöneticilerin yaptığına bakınız ?

Avatar
Zeki İçoz 2023-01-20 13:02:28

Son iki yılı inceleyin, super lig hakemlerinin yönettiği maçlarda Samsunspor çok puan kaybetti. Bu bizim için avantaj olur diye düşünüyorum. Takımımıza başarılar diliyorum.

Avatar
Kamil kamiloglu 2023-01-20 22:32:04

Lig başladığın dan bugüne kadar oynanan Eyüp spor maçların da şaibe var, inanılmaz derecede eyupspir destekleniyor, hakemler eyupspor için ellerinden geleni yapıyor. Mhk eyupspor u şampiyon yapmış. Takip edin maçlarını izleyin göreceksiniz.

Avatar
Ertuğrul 2023-01-20 22:54:42

6 puanlık maç, birileri yine ayar çekiyor anlaşılan !!!!!!
Yazık çok yazık ......
Umarım yanılan ben olurum ....