banner388

Samsunspor yıkıp geçti! 5-0

TFF 2. Lig Beyaz Grup 14. hafta müsabakasında Samsunspor, evinde Şanlıurfaspor’u 5-0 yendi.

Samsunspor yıkıp geçti! 5-0

TFF 2. Lig Beyaz Grup 14. hafta müsabakasında Samsunspor, evinde Şanlıurfaspor’u 5-0 yendi.

24 Kasım 2019 Pazar 16:15
Samsunspor yıkıp geçti! 5-0

TFF 2. Lig Beyaz Grup 14. hafta müsabakasında Samsunspor; Ertuğrul Sağlam yönetiminde, bugün Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda ağırladığı Şanlıurfaspor'u 5-0 yendi.

32. dakikada ilk golü atan İlyas Kubilay Yavuz, ilk yarıyı galip kapattı. İkinci yarının çekişmeli başlamasıyla birlikte, ikinci gol de Guido Koçer'den 50. dakikada geldi.

İki gol Bahattin Köse'den

3 ve 4. goller, 70 ve 71. dakikada Bahattin Köse'den ve 5. gol de 79. dakikada Atabey Çiçek'ten geldi.

Hakemler Mustafa Belder, Boran Turhan ve Osman Baruk yönetiminde biten maç, Samsunspor'a puan kazandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çelik Kaptan 2019-11-24 16:46:25

Biz kazanmaya devam edelim. Takımı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Manisa F.K mutlaka puan kaybedecektir.Lider konumunda olması sebebiyle tüm takımlar yenmek için daha fazla çaba gösterecektir.Yeterki biz Samsunspor olarak birlik olalım ve takımımıza ve teknik heyete güvenelim.

Avatar
Canik 55 2019-11-24 21:45:54

Yıktık dediğimiz takıma bakın yiyecek yemekleri, seyahate çıkacak bilet paraları yok. Haberin değerini düşürmeyin lütfen. Samsunsporumuz galip geldi 3 puanla ayrıldık. Oynanan futbol kaç kişiyi mutlu etti merak ediyorum. İlk yarı ne yaptığını bilmeyenler mangasını izledik Bahattin aynı savruk ilyas bencil. Diğer rakipler bu kadar zayıf değil cezayı kesiyorlar hemen. Kadroyu hoca değil de yönetim yapıyor gibi görünüyor Nurullah hariç kimsenin 11'deki yeri garanti değil eğer hoca ipin ucunu eline alırsa.