banner388

Samsunspor yemekte buluştu

Samsunspor Yönetimi, Pazar günü oynanacak kritik İstanbulspor karşılaşması öncesinde teknik ekip ve futbolcularla öğle yemeğinde bir araya geldi.

Samsunspor yemekte buluştu

Samsunspor Yönetimi, Pazar günü oynanacak kritik İstanbulspor karşılaşması öncesinde teknik ekip ve futbolcularla öğle yemeğinde bir araya geldi.

07 Nisan 2018 Cumartesi 14:53
Samsunspor yemekte buluştu

Samsunspor Haber - Samsunspor Yönetimi, Pazar günü oynanacak kritik İstanbulspor karşılaşması öncesinde teknik ekip ve futbolcularla öğle yemeğinde bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan organizasyonda kırmızı beyazlı oyuncuların yer alırken Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Pazar günü oynanacak İstanbulspor maçından galibiyet beklediklerini söyledi. 

BAŞKAN GALİBİYET SÖZÜNÜ ALDI 

Samsunsporlu futbolcuların son derece moralli olarak görüldüğü yemekte yönetim kurulu da oyuncularıyla yakından ilgilendi. Kırmızı beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Karayılmaz, "Son 5 haftada sizlerin takımımızı ligde tutacak puanları alacağınıza inanıyoruz. Bu noktada bizlerde üzerimize düşenleri fazlasıyla yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
acemi 2018-04-07 18:49:45

sayın yöneticiler besimi kovun osman özköylüyü getirin takımın başına...ıstanbul maçından sonra...

Avatar
Veysel Sarı 2018-04-07 16:09:27

Valimiz,Yönetim,Taraftarlar,İş adamımız Galip bey her türlü desteği veriyorlar ama bunlar gidip küme düşen Antepe, Ligin kötü takımı Adanaya yeniliyorlar. Bakın beyler hiç bir kulupte oyuncularına değer verilmezken size aşırı değer veriliyor ama siz bir galibiyet bile alamıyorsunuz insan biraz utanır.

Avatar
rmz 2018-04-08 18:49:51

veysel arkadaşım adanaya kötü diyon 40 puanı var kurtuldu samsun çokmu iyi oynuyor istanbuluda yenemedi esesi yenemezsinde ben o zaman görürüm samsunu