banner388

Samsunspor-Van Büyükşehir Belediyespor maçı canlı tıkla izle 

Yılport Samsunspor, Erzurum kampındaki 2. hazırlık maçına çıkıyor. Van Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geleceğimiz hazırlık maçını Samsunhaber.com olarak canlı yayınlıyoruz. 

Samsunspor-Van Büyükşehir Belediyespor maçı canlı tıkla izle 

Yılport Samsunspor, Erzurum kampındaki 2. hazırlık maçına çıkıyor. Van Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geleceğimiz hazırlık maçını Samsunhaber.com olarak canlı yayınlıyoruz. 

19 Ağustos 2019 Pazartesi 15:57

Samsunspor, Erzurum'da gerçekleştirdiği 2. etap hazırlık kampında bugün Van BŞB Spor ile karşı kaşrıya geliyor. Saat 16.00'da başlayacak olan maç Samsunhaber.com'da canlı olarak yayınlanacak.

Son Güncelleme: 19.08.2019 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İRFAN HOCAMA VEYA İSMAİL BAŞKANIMA İLETİN-1 2019-08-19 21:05:08

1-KALECİ TAKIMIN YARISI DEMEKTİR. KALECİLER FORMSUZ İSTEKSİZ HEYCANSIZ TAKIMA KATKILARI YOK.PARALARINI MI AZ BULUYORLAR. GELEN GEÇİYOR. YAN TOPLARDA ÇOK GÜVENSİZLER. ÇIKMAYA KORKUYORLAR. KALECİDEN OYUN KURAN TAKIMLAR VAR. BİZİMKİLER MAÇI SEYREDİYOR. MİLLİ TECRÜBELİ BİR KALECİ ALIN.
2-BU DEFANSTAKİ ARKADAŞLAR YAN TOP YAN TOP YAPINCA PRİM Mİ ALIYORLAR. BAKIN AYTAÇ SULU İLK YARI SADECE BİR KERE İLERİ TOP ATTI ONDADA HAKEM İLK YARIYI BİTİRDİ. BİRİ OYNANAN MAÇLARI BU FUTBOLCULARA İZLETSİN. HATALARINI GÖRSÜNLER. ALMAN FUTBOL ALTYAPISI SADECE GERİ PAS OYNA DEĞİL HERHALDE.YÜREĞİYLE BİRAZ CESARETLİ OYNASIN.
3- GERİDEN OYUN KURMAYI BİLMEYEN BİR DEFANSIMIZ VAR. BİRAZ BUNU ÇALIŞTIRIN.
4- SAMED HAKAN KILIÇ BİR DAHA GERİ PAS YAPARSA VEYA KALECİYE TOPU ATARSA OYUNDAN DİREK ALIN. ADAM PRES YİYİNCE NE YAPACAĞINI BİLMİYOR. ADAM GEÇEMİYOR. BOŞA ORAYA BURAYA BAŞI KESİK TAVUK GİBİ DOLANIYOR. BİRAZ AKLINI KULLANSIN. BURASI SAMSUNSPOR.

Avatar
İRFAN HOCAMA VEYA İSMAİL BAŞKANIMA İLETİN-2 2019-08-19 21:05:50

5-ORTA SAHAYA FİZİK YAPISI KUVVETLİ AKILLI BİR OYUN KURUCU ALIN. İLERİ TOP ATAN ADAM GEÇEN OYUNU TERS YÖNDE OYNAYABİLEN MİLLİ BİR FUTBOLCU ALIN. YOKSA DİĞER 10 FUTBOLCUYU BOŞ YERE KOŞTURMAYIN.
6-İLYAS KUBİLAY VE ASATEKİNE BİRAZ DAHA PARA VERİN YENİ TRANSFERLERDEN SONRA HERHALDE KÜSTÜLER.
7-ATABEY ASLAN GİBİ TOPÇU BU ÇOÇUĞU OYNATACAK SİSTEMDE TAKIMI OYNATIN. GOLDE ATAR GOLDE ATTIRIR.
8-BU TAKIMA Prof. Dr. Üstün Dökmen: GİBİ BİR PSİKOLOG ŞART. YURT İÇİ VEYA DIŞI GETİRİN. SAYGILAR.