banner388

Samsunspor'un bileği bükülmüyor!

TFF Birinci Ligi'nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yılport Samsunspor, ilk 4 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı beyazlılar, bu periyotta 2 galibiyet 2 de beraberlik aldı. 

Samsunspor'un bileği bükülmüyor!

TFF Birinci Ligi'nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yılport Samsunspor, ilk 4 maçta yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı beyazlılar, bu periyotta 2 galibiyet 2 de beraberlik aldı. 

05 Ekim 2020 Pazartesi 11:30
Samsunspor'un bileği bükülmüyor!

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligin 4 haftalık periyodunda Yılport Samsunspor'un bileğini büken olmadı. Kırmızı beyazlılar, iki y.ıl aradan sonra yeniden yer aldığı ligde sezona Altay ile golsüz beraberlikle başlarken; ikinci hafta evinde Ümraniyespor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Bu maçtaki oyun gelecek haftalar adına umut verirken; korona virüs salgını nedeniyle her hafta 2 - 3 oyuncusunu kaybeden kırmızı beyazlılar, 3.hafta zorlu Bandırmaspor deplasmanına çıktı. 1-0 geriye düştüğü müsabakada 2-1 öne geçen Yılport Samsunspor, son bölümlerde yediği golle sahadan 2-2'lik sonuçla ayrılmıştı. 

RAKİP LİDER İSTANBUL 

Kırmızı beyazlı ekip, dün ise sahasında Akhisarspor'u konuk etti. Yılport Samsunspor, bu kez 5 koronalı oyuncusunun yanı sıra 1 de sakat oyuncu olmak üzere toplamda 6 oyuncusundan yoksun olarak çıktığı müsabakada İlyas Kubilay'ın ikinci devrede attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen kırmızı beyazlılar, bu galibiyetle puanını 8'e yükseltti ve sıralamada 5'inciliğe yerleşti. Kırmızı beyazlılar, milli maçlar sonrasında yine ilk maçını ligin lideri İstanbulspor ile oynayacak. Samsunspor, bu maçtan alacağı sonuca göre belki de 5.haftada zirveyi ele geçirecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2020-10-05 12:22:55

İstanbulspor çok koşan Takım halinde çok çok iyi oynuyorlar.İstanbuldaki tüm yabancı oyuncuların maliyeti Tomaneye ve Kulubüne verilen paranın dörtte biri olduğunu Samsunun Scaout ekibi ve Mustafa Aztopal bilirmu acaba

Avatar
Samsunspor 2020-10-06 08:21:51

Teknik ekip formayı, ego yu bırakıp hakedene verirse İstanbulspor engeli aşılır..

Avatar
Necat zengin 2020-10-06 12:39:13

Takımımızın oyun sistemi pek iti deyil ayağa pas atamıyorlar bu kadar beceriksizlik neyin nesi her maçta zorlanyoruz takımın ağır oynaması da çabası böyle oynarsak şampyonluk zor gibi geliyor kondüsyon eksikliği var takmda.

Avatar
ARİF 2020-10-06 12:53:41

Sizin derdiniz takıma nazar etmekmi yok yenilmiyor yok gol yemiyor bırakın bu boş işleri takıma nazar ediyorsunuz başka şeyler yazın

Avatar
Abdullah Tekin 2020-10-06 16:09:11

Metin bey Istanbul spor taraftarı olara mi görüş ortaya koydunuz iyi ekip genç ekip iyi futbol oynayabilirler bir çok rakibimiz gibi yanlız bilmediğiniz şu daha Samsunspor ile oynamadilar Samsunspor sosyal medya taraftarı değil yürekten sevdalı destekleyenlerin şehri ve takımıdır