banner388

Samsunspor'un yıldızları, Erzurumspor FK'yı gözüne kestirdi... VURUCU  TİM HAZIR 

Samsunspor formasıyla bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Tanque, Fofana ve Laura üçlüsü  Pazartesi akşamı oynanacak Erzurum FK maçında takımın en önemli kozları olacak. 

Samsunspor'un yıldızları, Erzurumspor FK'yı gözüne kestirdi... VURUCU  TİM HAZIR 

Samsunspor formasıyla bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan Tanque, Fofana ve Laura üçlüsü  Pazartesi akşamı oynanacak Erzurum FK maçında takımın en önemli kozları olacak. 

27 Ocak 2023 Cuma 14:44
Samsunspor'un yıldızları, Erzurumspor FK'yı gözüne kestirdi...  VURUCU  TİM HAZIR 

Samsunspor Haber - Bu sezon tüm planlarını şampiyonluk üzerine yapan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Eyüpspor'dan sonra evinde Erzurumspor'u devirip takımını mutlu sona bir adım daha taşımakta kararlı. Başarılı teknik adam, Pazartesi akşamı Erzurumspor FK ile oynanacak zorlu ve stresi yüksek karşılaşmada sürpriz istemiyor. Kırmızı beyazlı ekibin Erzurumspor karşısında en önemli kozları Geatan Laura, Tanque ve Morkye Fofana'nın form düzeyinin oldukça yüksek olması camiada yüzleri güldürüyor. 

ÜÇÜ DE FORMDA 

Kritik maç öncesindeki takım çalışmalarında formda görüntü sergileyen yıldızlar, Erzurum karşısında galibiyeti getiren isimler olmak için özel olarak görevlendirildi. Samsunspor'da bu sezon attığı 10 golle takımın en skorer ismi konumunda bulunan Geatan Laura'yı Erzurumspor karşılaşması öncesinde kilit oyuncu olarak belirleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Brezilyalı futbolcunun özellikle ceza sahası içi ve çevresinden yaptığı bitirici vuruşlara güveniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul 2023-01-27 19:25:42

Futbolculara sakin kalmayı, hakem ile gereksiz tartışma yapmamayı, hatta kart görmemeyi öğretmek lazım. Maçları 11 kişi tamamlamayı becerebilirsek çok çok iyi olur

Avatar
ÇETİN 2023-01-27 14:55:16

Üçü de afrikalı.. Nerede yeni TANJU'lar... Futbolu seven yok mu....???

Avatar
55 2023-01-27 23:07:33

Bandırmaspor Puan kaybetti bu çok güzel oldu

Puan kaybetme sırası bu iki takımda bunlarda kaybederse daha Samsunsporu tutamazlar.
Ankara Keçiörengücü
BB Bodrumspor
.
.

Avatar
Avcı 55 2023-01-28 07:52:46

İlk maçta berabere kalınca şampiyon olmuş gibi sevindiler şimdi futbol dersi vererek sahada yatarak değil nasıl güzel oyun oynandığını göster haydi Samsun sporum

Avatar
Ertuğrul 2023-01-28 12:43:04

Hüseyin hocam, bu futbolcular formda, şimdide göz önündeler yani herkes bu futbolcular için önlem alacak, bundan dolayı rakip takımların defans güvenliği zafiyeti
ortaya çıkar. Sende diğer taraftan
vurmanın hesaplarını yap, İsabetli şutlar gol getirir. Rakip takımlar ne yapacağını şaşırsın

Avatar
erz 25 2023-01-28 21:43:23

pazartesi samsuna yenip dönecez rahat olun...

Avatar
VESAT ÖZ 2023-01-29 10:21:05

ERZURUM MAÇINI EYÜP MAÇINDAKİ İSTEK HIRS İLE OYNARSANIZ ON BEŞ BİN TARAFTAR DESTEĞİ İLE ERZURUM DARMA DAĞIN OLUR.BUNU SİZDEN BEKLİYORUZ

Avatar
aslan aslan 2023-01-29 13:17:35

işi ciddiye alın. ilk ikiden çıkmak için 70 puan ve yukarısı şart bu liğde. puan kaybına yer yok. hele hele iç sahada tüm maşları almalıyız. kalan 16 maçın 8 i içerde 24 puan kesin almalıyız içerde. yoksa ilk ikiden şampiyonluk hayal olur.