banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'un Ocak listesi hazır

Teknik direktör Engin İpekoğlu, devre arasında yapılacak transferlerin isimlerini Sportif Direktör Coşkun Zeren'e verdi. Engin Hoca aynı zamanda takımdan gönderilecekleri belirledi.

banner269

Samsunspor'un Ocak listesi hazır

Teknik direktör Engin İpekoğlu, devre arasında yapılacak transferlerin isimlerini Sportif Direktör Coşkun Zeren'e verdi. Engin Hoca aynı zamanda takımdan gönderilecekleri belirledi.

13 Aralık 2017 Çarşamba 14:18
Samsunspor'un Ocak listesi hazır

Samsunspor Haber - Samsunspor'da devre arasında gönderilecek isimler belli olurken; devre arasında transfer edileceklerin listesi teknik direktör Engin İpekoğlu tarafından Sportif Direktör Coşkun Zeren'e iletilti. İpekoğlu’nun listesinde 3 tane forvet oyuncusu ve bir tane de orta saha oyuncusu var. İpekoğlu, “Bizim en büyük sorunumuz üçüncü bölgedeki eksikliğimiz. Ara transferden kanat oyuncusu ve golcü alacağız” dedi.

3 FORVET 1 ORTA SAHA

Sportif Direktör Zeren, İpekoğlu'nun listesini yönetim kurulunda Başkan Erkurt Tutu'ya iletecek. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Engin İpekoğlu yönetime alternatiflik bir liste sunduğunu listede Türkiye’de oynayan bazı yabancı isimlerin de olduğunu söyledi. Bu arada Ramazan Övüç ile takım vedalaştı. Engin İpekoğlu, bazı oyuncuların son iki maçta göstereceği performansa göre de durumları hakkında karar vereceğini belirtti.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2017-12-13 17:46:53

vala bu yönetim gitmeden transfer yaptırmayın..

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-14 13:03:53

smsn ye;Bu yönetimin gitmesini beklerseniz transfer donemi biter.

Avatar
Ercan akbulut 2017-12-14 19:35:40

Sayın arkadaşlar bu haberleri yazarken önce bu yönetimin Alpay hoca tiyatrosunu sorgulasınlar acemi gibi altı rilyonu nasıl heba ettiklerinin hesabını sorunlar hani Alpay hoca herşeye kefildi yakalasınlar sorunlar bu kadar emekler boşa şimdide kıvır kıvır para arıyorlar utanmadan yahu adam yapılan transferlerin hangisi iyi Alpay hoca anlaştı belki de oyunculardan komisyon aldı sizde kucak actınız ne sizler nede transfer komitesi futbolun fsini bilmiyorlar uç yıldır tam bir fiyasko hiç olmasa kongrede aday olmasınlar eski futbolcu kardeş kerim sayın uyanıkla basa gelsinler transfere Tanju çolak bakarsa nasıl oyuncu alınır görürler lütfen bu çamura siz soktunuz eğer samsunun cocuguysanız biraz çabalar başarıya destek olun engin hoca ile olmaz söylemeden efmicem kendisi kaleci yenilen golleri hava topu olduğunu tribündeki nenelerim gördü

Avatar
Baba 2017-12-15 16:54:54

Derhal yonetimi gonderip futbol bilgisi olan transferden anlayan kurnaz caliskan is bitirici menager parali yonetim kurulu tuttugunu koparan bir ekip gelsin ara transfer gecikmesin hazir futbolcular alsinlar genc cok kosan