banner388

Samsunspor'un golcüsü sabırsızlanıyor 

Yılport Samsunspor’un gol umudu Abdülkadir Özgen, AMED’ten sonra Gümüşhanespor’a da golünün olduğunu söyledi. 

Samsunspor'un golcüsü sabırsızlanıyor 

Yılport Samsunspor’un gol umudu Abdülkadir Özgen, AMED’ten sonra Gümüşhanespor’a da golünün olduğunu söyledi. 

26 Ocak 2019 Cumartesi 12:46
Samsunspor'un golcüsü sabırsızlanıyor 

Yılport Samsunspor’un yarın sahasında oynayacağı Gümüşhanespor karşılaşmasında gol umudu Abdülkadir Özgen’in yükselen forma teknik ekip başta olmak üzere camiada yüzlerin gülmesine neden oluyor. Kırmızı beyazlı formayla ilk resmi maçında AMED’e ilk golünü atan tecrübeli oyuncu, Gümüşhanespor’a da golünün olduğunu söyledi.

ÇOK HEYECANLIYIM 

Şampiyonluk yolunda artık puan kaybetmek istemediklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin golcü futbolcusu, “İlk kez Samsun’da bir resmi maçta taraftarımızın önüne çıkacağım. Bundan dolayı çok heyecanlıyım. İnşallah büyük taraftarımızın desteğiyle beraber sezon sonunda hedeflenen yerde olacağız. Bunun için bende arkadaşlarım gibi üzerime düşeni fazlasıyla yerine getireceğim” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2019-01-26 21:47:14

Gümüşhane kadrosu dağıldı takımları zor durumda sahalarında geçen hafta Bayrampaşaya yenildiler. Çıkın takım oyunu oynayın kazanın bundan sonraki maçlarda akıllı rakibi boğan sonuç alan sistemli futbol oynayın. Samsunsporu benimsemeyen yüreği olmayan hataya meğilli olan oyunculara forma verilmesin. Onlara 31 ocağa kadar güle güle denilsin.