banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor'un flaş isminden taraftara övgü

Ara transfer döneminde Hollanda’nın Excelsior takımından Samsunspor’a transfer olan 32 yaşındaki Belçikalı kaleci Tom Muyters, Samsunspor taraftarından övgüyle bahsetti.

banner269

Samsunspor'un flaş isminden taraftara övgü

Ara transfer döneminde Hollanda’nın Excelsior takımından Samsunspor’a transfer olan 32 yaşındaki Belçikalı kaleci Tom Muyters, Samsunspor taraftarından övgüyle bahsetti.

06 Nisan 2017 Perşembe 11:30
Samsunspor'un flaş isminden taraftara övgü

Samsun Haber - Kariyerinin büyük bir bölümünde Hollanda takımlarında top koşturan başarılı file bekçisi Tom Muyters, 2016-2017 sezonunun ara transfer döneminde, transfer tahtası açılan Samsunspor’a 1,5 yıllığına imza attı. Geldiği günden beri Samsun’u ve taraftarı çok sevdiğini dile getiren Tom Muyters, "Farklı bir ülkeye gitmek için macera arıyordum. Samsunspor'un büyük ve güzel bir kulüp olduğunu öğrendim. Çok büyük ve kalpli taraftarı var. Sosyal medyadan ve bazı video oynatma sitelerinden Samsunspor'un maçlarına ve taraftarların videolarını izledim, çok beğendim. Yurt dışında Türk arkadaşım hiç yok. Samsunspor'a gelme işi netleşince Türkiye'ye tatile gelen arkadaşlarımdan fikir aldım. Onlar da Türkiye'yi çok beğendiklerini söylediler. Türkiye'yi çok beğendim. Samsun'u da çok beğendim. Türk halkı ve Samsun insanı çok misafirperverler. Herkes güler yüz gösteriyor. Bu da benim çok hoşuma gidiyor" dedi.


SAMSUNSPOR TARAFTARI ÇOK FANATİK

Samsunspor taraftarının çok fanatik olduğunu ve Samsun'un meşhur pidesini çok beğendiğini söyleyen Muyters, "Samsunspor taraftarı çok fanatik. Böyle bir duygulu taraftar daha önce hiç görmedim. Bunu yaşamak çok güzel bir şey. Çünkü ben geldiğimde takımın sıralaması belliydi. O halde iken bir taraftar takımı hiç bırakmadı. Bu takım şampiyonluğa oynadığı zaman taraftarların fanatikliğini düşünemiyorum. Türk yemeklerini çok beğendim. Türk mutfağı ve kültürü çok geniş. Samsun'da ilk pide yedim ve çok beğendim. Çok lezzetli. Samsun'un ve Türk mutfağında sevmediğim hiçbirşey yok" diye konuştu.


ŞANLIURFA’DAN 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYORUZ

8 Nisan Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Şanlıurfaspor maçından 3 puanla dönmek istediklerini de söyleyen Tom Muyters, "Şanlıurfaspor maçı önemli bir maç bizim için. Arkadaşlarla bu maça iyi hazırlanıyoruz. Her hafta maçı kazanmak için maça çıkıyoruz. Biz iyi bir takımız. Birbirimize bağlıyız. Aramızda bir sorun yok. Bu maçtan da galip geleceğimize inanıyorum. Samsun'a 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.