banner388

Samsunspor'un  FİNAL HAFTASI

Teknik direktör Taner Taşkın, Çarşamba günü Bodrum Belediyespor ve Pazar günü de sahalarında oynayacakları Kastamonuspor maçlarının final havasında geçeceğini söyledi.  

Samsunspor'un  FİNAL HAFTASI

Teknik direktör Taner Taşkın, Çarşamba günü Bodrum Belediyespor ve Pazar günü de sahalarında oynayacakları Kastamonuspor maçlarının final havasında geçeceğini söyledi.  

15 Ekim 2018 Pazartesi 13:52
Samsunspor'un  FİNAL HAFTASI

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Çarşamba günü Bodrum Belediyespor ve Pazar günü de sahalarında oynayacakları Kastamonuspor maçlarının final havasında geçeceğini söyledi.  Bodrum Belediyespor maçının suni çimde olmasının takımı çok fazla etkilemeyeceğini belirten kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, “Artık suni çimler normal çime yakın. Rakibimiz de yeni kurulmuş bir takım. Onlar da bu çime ne kadar alışmış olabilir ki. Biz mazeret üretmeden çıkıp bu iki maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu. 

EN BÜYÜK KOZUMUZ TARAFTARIMIZ 

Samsunspor taraftarı ile arasında hiçbir sorun olmadığını bir kez daha dile getiren Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın şunları söyledi; "Taraftar beni Sancaktepe maçından sonra protesto etti. Bu onların hakkı. Çünkü takımların gerçek sahipleri taraftarlardır. Samsunspor için taraftarın yeri ayrıdır. Taraftarı ile bütünleşen Samsunspor’un yenemeyeceği takım yoktur. Biz bu ligden çıkacağız ve bu başarının baş rolünde de taraftarlarımız olacaktır. Bizlerde takım olarak alacağımız başarılı saha sonuçlarıyla taraftarlarımıza güzel bir sezon yaşatmak istiyoruz.” 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-10-15 14:21:13

bu iki maçta kalecicin devreye girmesi gerek ama malesef furkanda bu beceri olmaz..

Avatar
SS 2018-10-15 16:59:02

FURKAN KALEDE OLDUĞU MÜDDETÇE BU İŞ ZORRRR ACİLEN KALECİ LAZIM GÜVEN VERMİYOR

Avatar
ramazan küçükoğlu 2018-10-15 15:03:21

haklı haksız alın maçı vur kır parçala hakkınla kazan demiyorum gelecek sene üst lige çıkın aga ayar etmeyin seyirciyi zaten şu rezil durumdan demirleri yumrukluyorum en son maçta çok üzüldüm 10 dk futbol var 80 dk boş boşa koskoca Samsunspor u bu hale düşürenlerin şeyin den kan alacak bu millet ...neyse İsmail Uyanık geldi de sahip çıktı takıma .Dediğim hak hukuk önemli değil ister sahada ister masada kazanın herkes sonuca bakıyor bu memlekette kimse dürüstlüğe prim vermiyor en kısa zamanda süper lige aga by reislerin reisi

Avatar
Erhan 2018-10-15 15:10:04

2 maçı ve alacağız bu futbolcular bu işi bitirecektir.

Avatar
Hasan polat 2018-10-16 00:06:11

Bu takım ciksana cikmasada başkan ve teknik ekip le çıksın veya çıkmasın kalması gerekli 1 maç gitti diye istifa yok 1 ligden düsürün ler utansın Kahrolsun onlar biz başkan ve teknik ekip den memnunuz tabiki gönül ister cikmak