banner388

Samsunspor - Ümraniye  maçının hakemi belli oldu

Kırmızı beyazlı ekibin, Pazar günü sahasında oynayacağı zorlu Ümraniyespor karşılaşmasını hakem Kutluhan Bilgiç'in yöneteceği açıklandı. 

Samsunspor - Ümraniye  maçının hakemi belli oldu

Kırmızı beyazlı ekibin, Pazar günü sahasında oynayacağı zorlu Ümraniyespor karşılaşmasını hakem Kutluhan Bilgiç'in yöneteceği açıklandı. 

30 Eylül 2021 Perşembe 14:09
Samsunspor - Ümraniye  maçının hakemi belli oldu

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde haftanın en önemli karşılaşması Pazar günü Samsun'da Yılport Samsunspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak. Ligde şu ana kadar namağlup ilerleyen ve kalesinde tek bir gol dahi görmeyen İstanbul temsilcisi, şampiyonluk hesapları yapan Yılport Samsunspor deplasmanında bu ünvanını devam ettirebilecek mi ? Haftanın en kritik maçında ise deneyimli bir isim Kutlahan Bilgiç düdük çalacağı açıklandı. 

İŞTE DETAYLAR 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan toplantının ardından Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00 da oynanacak kritik 90 dakikada şu hakem triosu görev yapacak. Maçın orta hakemi Kutluhan Bilgiç. Hakem Bilgiç'in yardımcıları ise Seyfettin Ünal ve Ali Can Alp. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Sait Tuzcu. Ali Şahan ise karşılaşmanın gözlemcisi olarak görev yapacaklar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
trio 2021-10-01 08:19:13

trio yerine hakem üçlüsü demek zor mu yanşlış mı hata mı, arkadaş ne kadar yabancı kelime meraklısıyız her yerde yabancı tabelalar yabancı isimler ne gerek var, karşılığı türkçemize uygun kelime varken, aslında özellikle tabelalarda yabancı isim yasaklanmalı, yabancı ülkelerde türkçe tabela var mı???

Avatar
Nct 2021-10-01 19:35:33

Hafta sonu Ümraniye maçı bizim için 6 puanlık maç geçen seneki haksız yere kaybettiğimiz puan bize şampiyonluktan etti bunu düşünerek oynamalı samsunsporumuz şu Burak Yılmaz'ın hiç faydası yok zarardan başka ağır.

Avatar
Balıkçı 2021-10-02 12:40:47

Yasini son 30 dakika oynat...
4+4+2 de
Forvette fofana ile Mehmet Akyüz
Savicevic Gökhan ortada
Geride daha sağlam birebir pres yapan güçlü
oyuncular oynamalı
1 _0 olsun bizim olsun
Çok açık futbol oynanırsa fark yeriz...
Ümraniye çok disiplinli takım oyunu oynuyor. iyi analiz edilmeli kilit oyuncular birebir markaja alınmalı...
Disiplinli adam adama presle takım oyunu oynamalıyız.
Eyvah demeden...