banner388

'Samsunspor'u yenersek moralimiz düzelir'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Ligde mücadele etmekte olan Şanlıyrfaspor takımı Mersin İdmanyurdu yenilgisini unutmak için gözünü Samsunspor karşılaşmasına dikti.

'Samsunspor'u yenersek moralimiz düzelir'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Ligde mücadele etmekte olan Şanlıyrfaspor takımı Mersin İdmanyurdu yenilgisini unutmak için gözünü Samsunspor karşılaşmasına dikti.

04 Nisan 2017 Salı 21:00
'Samsunspor'u yenersek moralimiz düzelir'

Samsun Haber- TFF 1. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor'un basın sözcüsü Mehmet Büyükfırat, Mersin İdmanyurdu'na yenildikleri için üzüntülü olduklarını ifade etti.

Samsunspor’u mutlaka yenmeliyiz’

Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfaspor’un basın sözcüsü Mehmet Büyükfırat yapmış olduğu açıklamada Mersin İdmanyurdu yenilgisinden dolayı morallarinin bozuk olduğunu, morallerinin düzelmesi için Samsunspor karşılaşmasından zaferle ayrılmak istediklerini söyledi. Şanlıurfaspor’un bundan sonra çok kritik maçlara çıkacağını belirten Büyükfırat, “Özellikle bu hafta karşılaşacağımız Samsunspor maçından mutlak galip gelmemiz gerekiyor. Artık telafisi mümkün olmayan maçlara çıkıyoruz. Mersin maçında hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu yenilgili bu hafta telafi etmek istiyoruz. Yönetim kurulu olarak futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Mersin maçının telafisini Samsunspor maçında yapacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

Taraftara Çağrı

Büyükfırat ayrıca Mersin İdmanyurdu deplasmanında Şanlıurfaspor’u yüz üstü bırakmayan ve karşılaşma boyunca takımlarını desteklemekten taraftarlara teşekkürlerini iletti. Samsunspor karşılaşmasında da taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Büyükfırat, Sivasspor maçında olduğu gibi yine tribünlerin dolması yönünde taraftara çağrıda bulundu.

Büyükfırat, “GAP Arena Stadında yaşanacak coşku ile birlikte inşallah sahadan galibiyet ile ayrılacağız. Taraftarımızın desteği ile bu zor günleri aşacağımıza sonsuz bir şekilde inanıyoruz. Biz büyük bir camiayız zor günlerinde üstesinden hep birlikte geleceğiz” dedi.

Çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Büyükfırat, “Takımımız çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mersin maçında sakatlıklarından dolayı oynayamayan Ndongala, Kaleci Sinan ve Kağan iyileşerek takıma dahil oldular. Bu hafta takımda herhangi bir eksiğimiz bulunmuyor” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 04.04.2017 22:15
Anahtar Kelimeler:
Samsunsporşanlıurfaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.