banner388
banner390
banner410
banner408

'Samsunspor'u koşulsuz seven çok sayıda ki insan yavaş yavaş Samsunspor'dan duygusal manada uzaklaşıyor' 

Gazeteci ve spor yazarı Hakkı Yeşilyurt, "Maalesef camiamızda çok güçlü, çok saygın koşulsuz Samsunspor'u seven çok sayıda insan yavaş yavaş Samsunspor'dan duygusal manada uzaklaşıyor. Bu çok tehlikeli bir gelişme" dedi.

banner269

'Samsunspor'u koşulsuz seven çok sayıda ki insan yavaş yavaş Samsunspor'dan duygusal manada uzaklaşıyor' 

Gazeteci ve spor yazarı Hakkı Yeşilyurt, "Maalesef camiamızda çok güçlü, çok saygın koşulsuz Samsunspor'u seven çok sayıda insan yavaş yavaş Samsunspor'dan duygusal manada uzaklaşıyor. Bu çok tehlikeli bir gelişme" dedi.

05 Ekim 2021 Salı 14:39
'Samsunspor'u koşulsuz seven çok sayıda ki insan yavaş yavaş Samsunspor'dan duygusal manada uzaklaşıyor' 

Samsunspor Haber - Gazeteci yazar Hakkı Yeşilyurt, kanaldaa.com'da Samsunspor'un efsane oyuncusu Celil Sağır ile birlikte katıldığı 'futbol konuşmaları' adlı programda çok önemli bir açıklama yaptı. Gazeteci Yeşilyurt konuşmasında şunları söyledi;  "Şu ayrıntıya herkesin çok dikkatli bir şekilde bakması lazım; maalesef camiamızda çok güçlü çok saygın koşulsuz Samsunspor'u seven çok sayıda ki insan yavaş yavaş Samsunspor'dan duygusal manada uzaklaşıyor. Bu çok tehlikeli bir gelişme. 

Özellikle bunun üzerine kafa yormak gerekir. Gerek tribünlerden gerek kulübün çeşitli kademelerinde görev yapmış, karşılıksız bu işe gönül vermiş insanlar; kulübün kullandığı kimi incitici kimi kırıcı ve acıtı dilden dolayı yavaş yavaş belki de içinde fırtınalar yaşayarak kulübümüzden uzaklaşıyor. Bu tehlikenin farkına varmısı gerekiyor herkesin".  

TARAFTARLARINSTADA GELMEME NEDENİ BUDUR 

Taraftarların stada gelmeyişinin en büyük nedenin bu olduğunu söyleyen Celil Sağır ise, 'Ben' merkezde olmayacağız, 'Biz' merkezde olacağız ki başarı gelsin. Sıkıntı ben olursa; birilerini yavaş yavaş inciltirsen o zaman sıkıntı yaşarsın. Tarihinle değerlerinle taraftarınla hep bir bütün olacaksın. Bunlardan bir tanesi olmazsa kayıptasın" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 05.10.2021 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunsporlu 2021-10-05 17:40:25

Celil efendi scout ekıbındeyken samsunspora bır tane futbolcu kazandırmadınız yediniz içtiniz geldiniz Madem o kadar futbol yanlısıydın samsunspora neden alt yapı hocası olmadında kendıne cs akademıyı actın ınsana sorarlar madem bu kadar bılgılıydın neden klupten yardım ıstemedın . Üzülüyorum samsunspora bu sekılde davranısın cok uzucu Samsunspora getırdıgın bır topcu oldu ıse soyle tum medya bilsin .

Avatar
ASLAN ASLAN. 2021-10-05 16:56:13

TAKIM OYUN OYNAMIYOR. ALINAN YABANCILAR ÇÖP. BÖYLE SÖYLEYİNCE KIZIYORLAR. PARA VER YOKSA KONUŞMA DİYORLAR. PARANIZ BATSIN. AÇIN GÖZÜNÜZÜ.

Avatar
holigan 2021-10-05 17:41:32

samsunspora kac tane topcu kazandırdın scout'dayken sormazlar mı adama celil ?

Avatar
FATİH BAŞ 2021-10-05 19:42:04

ÇOK HAKLISINIZ BÖBÜRLENEN BİR SAMSUNSPOR OLDUK SEVİLEN BİR ANADOLU TAKIMI KİMLİĞİNDEN ÇIKIYORUZ.BEN BİLE BU TAKIMIN SEVDALISI OLMAMA RAĞMEN ALTERNATİF SAMSUNSPOR OLSA ONU TUTARIM.AMA TEPEDEN ALACAĞIMIZ CEVAPTA MUHTEMELEN TUTMAZSAN TUTMA GİT BAŞKA TAKIM TUT OLUR DİYE TAHMİN EDİYORUM

Avatar
VEDAT 2021-10-06 18:14:22

SENİN ASLIN NESLİN ÇİMİZDEKİ İRLANDADANSA SEN SUS GÖZLERİN KONUŞSUN!...SENİN FB DE HİÇ FUTBOL OYNAMADAN NASIL PARALARI CEBE İNDİRDİGİNİ HİÇ FUTBOL OYNAMADAN İKİNCİ YIL DA UTANMADAN NASIL PARADAN TAVİZ VERMEDİĞİNİ İYİ BİLYORUZ YANİ..YANİ SEN SAMSUNU SEVSEN SEVSEN PARALANMAK,NEMALANMAK İÇİN SEVERSİN

Avatar
Selahattin 2021-10-06 01:26:08

Ben çok gördüm samsun sporu sevenleri alt yapıda çalışıp çıkacak oyuncuları alttan başka kulüplere yönlendirenleri

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-10-06 12:23:45

Yönetimi eleştirenlere asla katılmıyorum.Mevcut Başkan Yıldırım olmasaydı bugün Samssun spor 3.lig veya amatör de olacaktı.Buz bunları ne çabuk unutuyoruz.
Geçen 1,5 yılda Ertuğrul Sağlam in palavraları ile avunmak ve sonuçta hüsrana uğradık. BU DA Başkanımızın sensizliği idi.Bu senede 23-24 yeni futbolcu alındı ama Tam bir Takım olamadık,Takim olabilirsek bu işi başarırız.
Stada neden az geliniyor konusuna gelince;Vatandaş maalesef Ekonomik olarak zor durumda bu bir,ikincisi maçların TV.lerden naklen yayınlanması da seyirci sayısını etkilemektedir.
Gerçek Samsun taraftarı asla Takımlarından vazgeçmezler.

Avatar
Nct 2021-10-06 10:57:50

Samsunsporumuza gelen yabancıları hangi zihniyet aldırdı hepsini toplasan 1 futbolcu etmez yazık günah verilen paralara yazık..rakip takımların yabancılarını görüyorum canla başla oynuyorlar bizdeki yabancılara bakıyorum acemi mangası.