banner388

Samsunspor turu rövanşa bıraktı 3-2

Kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur müsabakasında Çaykur Rizespor deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Yılport Samsunspor'un gollerini Aytaç ve İlyas Kubilay penaltıdan kaydetti.

Samsunspor turu rövanşa bıraktı 3-2

Kırmızı beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur müsabakasında Çaykur Rizespor deplasmanında 3-2 mağlup oldu. Yılport Samsunspor'un gollerini Aytaç ve İlyas Kubilay penaltıdan kaydetti.

05 Aralık 2019 Perşembe 21:04
Samsunspor turu rövanşa bıraktı 3-2

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur müsabakasında Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Didi Stadı'nda oynanan müsabakaya bu sezon fazla forma şansı bulamayan oyuncularıyla çıkan kırmızı beyazlılar, ilk 45 dakikada ev sahibi takımın atak futbolu karşısında zorlandı. 

SAVUNMADA İNANILMAZ HATALAR 

Savunmada basit hatalar yapan Yılport Samsunspor, 18.dakikada Mykola Moruzluk'un golüyle geriye düştü. (1-0) Golün şokunu daha üzerinden atamayan kırmızı beyazlılar, Marko'nun 28 ve 31.dakikalardaki golleriyle skor bir anda 3-0'a geldi. Yılport Samsunspor, kısa sürede toparlandı ve soyunma odasına Aytaç Sulu'nun golüyle farkı 2'ye indirdi. (3-1)

OYUNU DENGELEDİLER 

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı bir giriş yapan kırmızı beyazlılar, bu yarıda oyunda dengeyi sağladı sonrasında ise hakimiyeti eline geçirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip Rizespor kalesinde etkili olan kırmızı beyazlı ekip, İlyas Kubilay'ın penaltı golüyle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 05.12.2019 21:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-12-05 22:35:38

Bizim yedekleri seyrederken yoruldum. Adeta bizim burada ne işimiz var der gibiydi bazıları. Onur, Samet, Oğuz, Nuri ne yaptığını bilmeyen acemiler gibiydiler. Yani onbirde forma şansı bulmak için yeterince çalışmamışlar gibi. Yinede tur için umutluyuz tam kadro çıkacağız lig bitiyor çünkü. Şampiyonluk için ise Manisa'nın hocası lig sonlarındaki stresi kaldıramıyor Bandırma'da ve geçen sene de Sakaryaspor'da gördük sezon sonunu göremiyor.

Avatar
Gurbetçi Çetin 2019-12-05 22:50:04

Forma şansı bulumayan oyuncular maç eksiği yüzünden hatalı goller yedi, yine oynadıkları futbolu beğendim. Paslasmaları , takım halinde hareket etmeleri bütün futbolcuları kutluyorum. Ertuğrul hocamın eli değdiği belli oldu.

Avatar
Çelik Kaptan 2019-12-05 21:26:29

Sahamızda 1-0 lık sonuç bize yetecek o gün güzel futbol oynayarak türü geçeriz. Yedek oyunculardan hala hazır olmayanlar ve çok pas hatası yapanlar var.Bu oyuncuların maç kasetini izleyip aynı hataları tekrar yapmamaları için çok çalışmaları lazım.

Avatar
Çetin Tekin 2019-12-05 21:51:20

Maçı izleyemedim ama maçın özetinde gördüğüm kadarıyla çok kötü goller yemişiz. Bu kadar amatörce goller yemek bize yakışmıyor

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-12-05 22:38:32

Samet Asatekinin bu takımda kredisi bitmiş artık cepten yemektedir. Devre arasında kesinlikle yollar ayrılmalı bir futbolcu bu kadar berbat oynayamaz. Alrıca Ertuğrul gelince yok onur şöyle oynar yok böyle oynar dedik ama yanılmışız ondada bir şey yok maç içinde bizim adımıza yaptığı en ufak bir şey yok ama rize adına çok iyi şey yaptı rizeli futbolcuya o kadar güzel asist yaptıki adama adeta al da at dedi adamda kalecimizle karşı karşıya kalıp golü attı.Samet Asatekin ve Onur Eriş bu takımda oynayacak kapasitede kesinlikle değiller.

Avatar
kadro 2019-12-06 16:04:54

bu kadar yedek çıkmaya gerek yoktu. 4-5 değişiklik yeterliydi, maçı rahat alırdık.