banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor Türkiye gündeminde

Samsunspor taraftarlarının başlattığı “Şampiyon Samsunspor” sloganı kısa sürede Türkiye gündemine girdi.

banner269

Samsunspor Türkiye gündeminde

Samsunspor taraftarlarının başlattığı “Şampiyon Samsunspor” sloganı kısa sürede Türkiye gündemine girdi.

04 Mayıs 2020 Pazartesi 08:54
Samsunspor Türkiye gündeminde

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta en yakın rakibi Manisa FK’ya ligin bitimine 6 hafta kala 10 puan fark atan Samsunspor, korona virüsü arasında ligler için verilecek kararı bekliyor. Samsunspor taraftarları ise takımlarına destek olabilmek için Twitter’da “ŞampiyonSamsunspor” adıyla başlık açtı. Saat 20.55’te açılan başlığa kısa sürede binlerce paylaşım yapıldı. Sosyal paylaşım ağında kısa sürede Türkiye gündemine giren ŞampiyonSamsunspor başlığı, Türkiye gündeminde 4. sıraya kadar çıktı.

Samsunspor taraftarları çağrıyı şu şekilde yapmıştı:

“Samsunspor taraftarlarına çağrımızdır; 2018 yılında hakem kıyımları ve yönetim hatalarından hak etmediğimiz 2. Lig’e düştük. Buradan kurtulduğumuzu resmiyete dökmeye sayılı günler kaldı. Bu akşam takımımıza destek ve Türkiye gündemine oturmak için ŞampiyonSamsunspor başlığı ile bu akşam gündem çalışmamız olacaktır” denildi.

Yapılan çağrı sonrası binlerce twitt atıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2020-05-04 10:33:46

Bizim en büyük sıkıntımız reklam. Yurt genelinde hatta yurt dışındaki Samsunluları heyecanlandırmalı işin içine sokmalıyız. Büyük hedefler sadece maç günü Samsunda maça giden 20.000 seyirci ile yakalanamaz. Her mecrada takımın adı ve reklamı yapılmalı

Avatar
PEPE 2020-05-04 12:25:37

karadenizin megakentine şampiyonluk yakışır.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2020-05-05 13:35:58

SAMSUNSPORUM ŞAMPİYON