banner388

Samsunspor, TFF Birinci Lig'de hedefini şampiyonluk olarak açıkladı... Şimdi onlar düşünsün 

Binlerce paylaşımın yapıldığı o kareler sonrasında taraftarlar sosyal medya üzerinden 'Şimdi Onlar Düşünsün' yazarak TFF Birinci Lig'de ki rakiplerine adeta göz dağı verdi. 

Samsunspor, TFF Birinci Lig'de hedefini şampiyonluk olarak açıkladı... Şimdi onlar düşünsün 

Binlerce paylaşımın yapıldığı o kareler sonrasında taraftarlar sosyal medya üzerinden 'Şimdi Onlar Düşünsün' yazarak TFF Birinci Lig'de ki rakiplerine adeta göz dağı verdi. 

13 Temmuz 2020 Pazartesi 15:03
Samsunspor, TFF Birinci Lig'de hedefini şampiyonluk olarak açıkladı...  Şimdi onlar düşünsün 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Erkanat ile Veysel Bilen, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar'ın dün yaptıkları yeni sezon planlamasında servis edilen fotoğraflar taraftarları mutlu etti. Özellikle Samsunspor bayrağının İstanbul boğazında dalgalanması ise kırmızı beyazlı taraftarların gururunu okşadı. Binlerce paylaşımın yapıldığı o kareler sonrasında taraftarlar sosyal medya üzerinden 'Şimdi Onlar Düşünsün' yazarak TFF Birinci Lig'de ki rakiplerine adeta göz dağı verdi. 

TARAFTAR YILDIRIM'A SONSUZ GÜVENİYOR 

Kırmızı beyazlı taraftarlar sezonun bir an önce başlamasını ve yeni transferleri çıplak gözle statda izlemek istiyor. Seneye de TFF Birinci Lig'de şampiyonluğa ulaşacak kalitede bir takım kurulması konusunda Başkan Yüksel Yıldırım'a sonsuz güveni olan kırmızı beyazlı taraftarlar, "Bizlerde bu takımın taraftarları olarak üzerimize düşenleri eksiksiz olarak yerine getireceğiz. Başkanımızın kombine çağrısına en güzel şekilde yanıt vererek takımımıza destek olacağız" diye konuştular. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 13.07.2020 15:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2020-07-13 21:17:12

Samsun Şehri ve büyük taraftarları Yüksel Yıldírım-Ertugrul Saglam sayesinde Süper Lige rahat çıkacaklarına çok eminler.

Avatar
Elli5 2020-07-13 16:13:48

55. yıl formaları ne zaman çıkacak acaba

Avatar
başkana 2020-07-13 17:46:46

büyük başkan

Avatar
Mustafa yalcin 2020-07-14 21:15:58

Onumuz sezon samsunspor un 1.ligden suoer lige rahat cikacagini dusunuyorum cunku niyemi samsunlular baskan zaten vardi ya gecmiste buyuk badkanimiz rahmetli hasbi mentesoglu gibi mert kararli vede yumrugunu madaya vuran bir karekter hoca ertugrul saglam bence f.terim den sonra gelen en iyi yerli hocadir atrica sectikleri yonetimde uyumludur biliyorumda oyuzden transferler de super lig gibi olucak oyuzdendirki de artik samsunsporumuz bir dahaki yil super ligde olucak insAllahta bu baskanimiz ilk defa sampiyonluk yasattiracaktir ama sabredelim trubinleri dolduralim en buyuk samsun luyum diyenlere

Avatar
Metin55 2020-07-17 11:46:25

Manisalılar Samsunun Karizmatik Vizyonu çok yüksek Samsunspor ve Samsun Şehri icin cok fazla fedakarlıklar yapan bir Başkana sahip olduğu için 1.Ligdende direk çıkaracaktır.Her Kulübe Allah Yüksel Yıldırım gibi Başkanlar nasip eylesin.