banner388

Samsunspor teknik patronu şampiyonluğa inanıyor

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Bizim için 12’nci adamımız olan taraftar çok önemli bir güç. Onların da desteği ile beraber bu indiğimiz lige bir bakıp, hep beraber yukarıya doğru tırmanacağız. Herkes umudunu taze tutsun. Başkanımızın enerjisi bize büyük güç veriyor" dedi. 

Samsunspor teknik patronu şampiyonluğa inanıyor

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Bizim için 12’nci adamımız olan taraftar çok önemli bir güç. Onların da desteği ile beraber bu indiğimiz lige bir bakıp, hep beraber yukarıya doğru tırmanacağız. Herkes umudunu taze tutsun. Başkanımızın enerjisi bize büyük güç veriyor" dedi. 

20 Ağustos 2018 Pazartesi 11:44
Samsunspor teknik patronu şampiyonluğa inanıyor

Samsunspor Haber - Teknik direktör Taner Taşkın, Erzurum kampı sonrası açıklamalarda bulundu. Taşkın, kampın çok verimli geçtiğini söyleyerek, "İlk etabında takıma ciddi bir yükleme yapıldı. İkinci etabı da tamamen hazırlık maçlarıyla geçti. Hazırlık maçlarında da her biri birbirinden daha iyi maçlar oynadığımızı düşünüyorum. Takımın hem fiziksel anlamda hem de oyunsal anlamda birçok gelişimini gördük" dedi. 

ÇIKIŞIMIZ SEZON İÇİNDE DE SÜRECEK

Hazırlık etabında yakaladıkları çıkışın sezon boyunca da devam edeceğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın, "Bizlere böylesine güzel imkanları sağlayan başkanımız İsmail Uyanık olmak üzere yönetim kuruluna sonsuz teşekkürümü sunuyorum. İnşallah bu kampta çalıştıklarımızın semeresini ligde göreceğimizi umut ediyorum" diye konuştu. 

HAZIRLIK MAÇLARINDA Kİ OYUN UMUT VERİCİ 

İyi bir takım kurduklarını ve bunun da lige yansıyacağını ifade eden Taner Taşkın, "Hazırlık maçlarındaki neticeler çok önem taşımıyor. Sadece moral veriyor ama oyunsal anlamdaki hazırlığımız gerçekten bize çok umut verdi. Bu, galibiyetlerle de pekişince inancımız biraz daha arttı. Ben iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Her mevkiye ikişer tane ciddi alternatifler var" dedi. 

REKABET ORTAMINDA ÇALIŞIYORUZ 

Rekabet ortamının da tamamen dostlukla beraber pekiştiğini dile getiren Taşkın, "Onu da gördük. Çocukların aralarında tatlı bir rekabet var. Bu kamp çok verimli geçti. Bunun da sahaya yansıyacağına inanıyorum. Taraftarımızın her zaman ki mükemmel desteği ile 2. Ligden yukarılara doğru hızlı bir şekilde yükseleceğimize olan inancımız tam" şeklinde konuştu. 

TANER HOCADAN BAYRAM MESAJI

Taner Hoca, “Öncelikle tüm İslam aleminin ve Samsunspor ailesinin Kurban Bayramını kutluyorum. Samsunspor bu uyanış sezonunda inşallah takım halinde elimizden geleni yapacağız. Bizim için 12’nci adamımız olan taraftar çok önemli bir güç, önemli bir kuvvet. Onların da desteği ile beraber bu indiğimiz lige bir bakıp, hep beraber yukarıya doğru tırmanacağız. Herkes umudunu taze tutsun. Başkanımızın enerjisi bize büyük güç veriyor. Ben takım ile ilgili çok umutluyum. Biz indiğimiz yerden sıçramasını biliriz” ifadelerini kullandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus 2018-08-20 13:14:54

Avrupa kupalarına katılınca her seferinde final oynarız deyip 1. turda elenen Fenerbahçe gibi olmayın da. O kadar iyiydiniz de bu lig de ne işiniz var. İşiniz gücünüz safi rüzgar.

Misafir Avatar
Bayar 2018-08-23 15:07:17 @Yunus

Yaklasik olarak yüzde 80 i degismis yenilenmis bir takima bunu söylemen bence haksizlik. Baskan Ismail Uyanik ve teknik kadronunda cabasiyla halihazirda bu lig icin oldukca kaliteli bir kadro olusturuldugunu söylebiliriz.Tabiki takim olarak eskikliklerimiz mevcut ama asalabilecek kapasitemiz oldugunu düsünüyorum. Ve tüm bunlardan daha önemlisi takim artik sahipsiz degil...

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Orhan ölmez 2018-08-21 00:26:56 @Yunus

Doğru söze ne denir...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kürşat 2018-08-21 08:06:27

Biz size inanıyoruz yüzümüzü kara çıkarmayın

Avatar
Bulent 2018-08-21 08:08:32

Yunus kardeş eskiden iyi değildik. Şimdi iyiyiz. İyi olduğumuzu iddaa etmeden dustuk. Bu farkı anlamak zor değil.

Avatar
İsmail 2018-08-22 15:51:09

Geçen sezonda kurduğumuz kadro süper
Liğ ayarında diyorduk o sene bu sene
diyerek şampiyonluğu hedeflerken küme
düştük inşAllah aynısı olmaz

Avatar
Fatih 2018-08-25 00:51:14

İnşAllah çıkarız sanki rakipleri küçümsüyoruz gibi geliyor bana fazlada uçmayalım öyle sansasyon yaratacak bi kadroda kurmadık

Avatar
seref 2018-08-25 21:11:03

gecen sezon sampiyonluk sozuyle baslayip kume dusen baska takim gormedim.artik dirilis ve ayaga kalkus bsslasin