banner388

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, ayrılıyor mu ?

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, şu sıralarda teknik direktör Taner Taşkın ile Nuri Asan Tesisleri'nde özel bir görüşme yapıyor. Şimdi herkes bu büyük zirveden çıkacak sonucu beklemeye başladı.

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, ayrılıyor mu ?

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, şu sıralarda teknik direktör Taner Taşkın ile Nuri Asan Tesisleri'nde özel bir görüşme yapıyor. Şimdi herkes bu büyük zirveden çıkacak sonucu beklemeye başladı.

16 Eylül 2018 Pazar 23:00
Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, ayrılıyor mu ?

Samsunspor Haber - Samsunspor'da 3-0'lık Sancak Belediyespor yenilgisi işleri karıştırdı. Oyuncu değişiklikleri sırasında kenara alınan futbolculardan Erhan Şentürk ve Canberk Dilaver'in sahadan çıkarken teknik ekibe gösterdiği tepki tribünlerinde dikkatini çekti. Sancak Belediyespor karşılaşmasında sergilenen kötü futbolun sonunda tribünler hep bir ağızdan Taner Taşkın'ı istifaya çağırdı. 

SAMSUNSPOR'DA NELER OLUYOR ? 

Maçın ardından gazetecilere konuşan Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, taraftarların istifa çağrısı için çok erken yorumunu yaparken; 'eğer bir güvensizlik hissine kapılırsam o zaman istifa ederim' sözleri sonrasında stattan ayrıldı. Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasını soğukkanlı bir şekilde takip eden Kulüp Başkanı İsmail Uyanık ise maçın ardından acil olarak Nuri Asan Tesisleri'ne gitti. 

NURİ ASAN'DA BÜYÜK ZİRVE 

Teknik direktör Taner Taşkın ile özel bir görüşme yapacak Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın toplantının sonucuna göre takımın bundan sonraki yol haritasını da çizmiş olacak. Şimdi herkes bu büyük zirveden çıkacak sonucu beklemeye başladı. Tribünlerden sonra sosyal medyada da taraftarlar, Samsunspor teknik direktör Taner Taşkın'a büyük tepki gösteriyorlar. Bakalım Taner Hoca, bütün bu olanlardan sonra takımda kalacak mı ? 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa karabaşoğlu 2018-09-17 00:00:15

sancaktepeye sahayı dar edecekdin ne oldu adamları senin bu saçma sözlerin öyle motife etmişki sahayı bize onlar dar etti senin ise her hafta oynattığın futbol o kadar rezilce artarak devam ediyor

Avatar
samsunsporlu 2018-09-16 23:11:38

yanlış kadro yanlış saha yerleşimi ve kaçınılmaz sonnn..Hoca istifa

Avatar
Veysel Sarı 2018-09-16 23:13:12

Taner Hoca malesef takıma hiç bir şey veremedi kaliteli diye alınan bu oyuncular sahada hiç bir varlık gösteremiyor. Bu yüzden işi daha uzatmadan gitmeli çünkü çok rezil oynuyoruz.

Avatar
nesatk 2018-09-17 08:55:31

Taner hoca yetersiz olabilir ama oyundan çıkan oyuncuların tepkisi hocadan çok kulübedeki takım elbiseli kişiye olduğunu hissettim. Bu kişi acaba sportif direktör mü? Yani ikinci bir adnan sezgin vakası mı? Fakat inancımız şudur ki; başkan meseleyi çözecek ve çözümü de bulacaktır. Transferlerde hep aynı özellikte oyuncular alındı. Keşke rakip takımdaki 7 numara gibi bir forvet alabilseydik...

Avatar
adamin biri 2018-09-17 12:22:59

Hoca gitsin tabiki ancak durum o kadar vahim ki... Hoca degisikligiyle hersey duzelecek gibi degil. Transfer edilen heriflerin futbolcu oldugu bile supheli.

Avatar
necati 2018-09-17 12:42:01

Böylece olur ya derhal birkaçı bundan bişey olmaz istifa etmese bizi kötü günler bekliyor takımda hiç bişey veremiyor

Avatar
hasan 2018-09-17 12:10:24

transferleri kim yaptı..menejerlerin samsunpsordaki hocalarla iliskisi varmı??

Avatar
erhan... 2018-09-17 12:11:26

Kulüp olarak istifa edin...