banner388

Samsunspor taraftarlarını maça çağırdı

Samsunspor taraftar grupları kahvaltıda bir araya gelerek Samsunspor’un hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Giresunspor maçı öncesi taraftarları tribüne çağırarak birlik mesajı verdiler.

Samsunspor taraftarlarını maça çağırdı

Samsunspor taraftar grupları kahvaltıda bir araya gelerek Samsunspor’un hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Giresunspor maçı öncesi taraftarları tribüne çağırarak birlik mesajı verdiler.

05 Mayıs 2017 Cuma 12:27
Samsunspor taraftarlarını maça çağırdı

Samsun Haberİş adamı Mehmet Sarıözkan tarafından organize edilen ve Biber Cafe Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına Samsunspor Kulübü Başkanı İ.Erkurt Tutu, Samsunspor 2. Başkanı Ömer Çoruh, Şirinler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Soykan, Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Ali Haliloğlu, Samsunspor Taraftarlar Grubu Söğütlübahçe Derneği Başkanı Ümit İren, Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçe Tribün Lideri Melih Demirbaş, İşadamı Mehmet Sarıözkan, Biber Cafe Restaurant Sahibi Bülent Başar, Biber Cafe Restaurant İşletme Müdürü Bahri Bayram, taraftarlar ve basın mensupları katıldı.

PTT 1. ligde son 3 haftasına girilirken, Samsunpor taraftar grupları da bir araya gelerek takımlarına destek olmaları için Samsunspor taraftarlarını Pazar günü saat 16.00’da 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan Samsunspor-Giresunspor maçında tribündeki yerlerinin alarak takımlarına destek olmalarını istediler.

Sarıözkan: “Taraftarları tribüne bekliyoruz”

Kahvaltıyı organize eden ve açılış konuşmasını yapan İş adamı Mehmet Sarıözkan, “Biz Samsunspor sevenleri olarak ve en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu haftada böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik. Maalesef şuanda sosyal medyanın önüne geçemiyoruz. Sosyal medyada millet eline aldı kumandayı istediği gibi yönetiyor. Bu takım olası bir aksilikte bizi çok üzer. Onun için bu haftanın önemi bizim için çok büyük. Buradan bütün Samsun halkına seslenmek istiyorum. Bu hafta herkes tribüne gelip takımını desteklesin. Bu hafta inşallah Giresunspor’u yenerek istediğimiz yere geleceğiz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Şehir tam takım stadyumda olmalı. Bizim bu takıma ihtiyacımız var. Biz bu takımı 90 dakika destekleyeceğiz. Bu takım bu sene ligde kalıp, önümüzdeki sezon amacımıza ulaşacağız” dedi.

Tutu: “Tek amacımız Samsunspor”

Tek amaçlarının Samsunspor olduğunu ifade eden Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, “Samsunspor’a gönül veren gerçek Samsunspor taraftarların burada olması beni son derece mutlu etti. Ben buraya sadece Samsunspor kulübü başkanı olarak değil, Samsunspor’u seven, buradaki herkes kadar Samsunspor için mücadele eden bir taraftar olarak gelmenin doğru olacağını düşündüm. Bizde buraya sadece sizler gibi Samsunspor’un iyi olması için birlikte verdiğimiz mücadelenin birlikteliğini anlatabilmek için geldim. Bu kadar geniş katılımın olması beni çok mutlu etti. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bir tane Samsunspor var. Hepimizde o Samsunspor’un birer parçasıyız. Onun için hep birlikte el ele vereceğiz bu hafta sonu, önümüzdeki hafta, önümüzdeki sene takımımızın yanında olacağız. Onun için hep birlikte olacağız. Burada hepimizin tek bir amacı var, oda Samsunspor’un iyi olması. Ben taraftarlarımızla da gurur duyuyorum. Bu camianın bir taraftarı olduğumdan dolayı son derece mutluyum. Bu kahvaltıya gelmek de beni son derece duygulandırdı. İnşallah hep birlikte el ele vereceğiz ve hepimizin istediği güzel günlere takımımızı hep beraber taşıyacağız. İnşallah Pazar günü güzel bir sonuçla evimize gideceğiz” diye konuştu.

Konuşmasında taraftara seslenen Başkan Tutu, “Maçlar bitene kadar, lig bitene kadar mücadelemiz devam edecek. Hepimizin ve benim amacımız bu takıma hizmet etmektir. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ligin bitimine daha 3 hafta var. Ben bu hem teknik kadrosuna, hem de bu takımın futbolcularına bu işi başaracaklarına sonuna kadar inanıyorum. İyi bir ekibimiz ve hocamız var. İnşallah başarılı olacaklar ve sonuna kadar devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Şirinler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Soykan, Şehzadeler Taraftar Grubu Başkanı Ali Haliloğlu, Samsunspor Taraftarlar Grubu Söğütlübahçe Derneği Başkanı Ümit İren, Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçe Tribün Lideri Melih Demirbaş’da birer konuşma yaparak taraftarları tribündeki yerlerini alarak Samsunspor’a destek olmalarını istediler.

Gökhan İÇKİLLİ

Son Güncelleme: 05.05.2017 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.