banner388

Samsunspor taraftarlarına müjde 

Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak'ın talimatıyla stat içinde ki emniyet bariyerleri kaldırıldı. Taraftarlarımız artık stadyumda rahatça maç seyredebilecek.

Samsunspor taraftarlarına müjde 

Samsun Valisi Sayın Osman Kaymak'ın talimatıyla stat içinde ki emniyet bariyerleri kaldırıldı. Taraftarlarımız artık stadyumda rahatça maç seyredebilecek.

23 Ocak 2019 Çarşamba 17:30
Samsunspor taraftarlarına müjde 

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, artık 19 Mayıs Stadı'nda rahat bir maç keyfi yaşayabilecek. Sezon başından itibaren güvenlik gerekçesiyle tribünlerin önüne çekilen güvenlik seti Samsun Valisi Osman Kaymak ve Kulüp Başkanı İsmail Uyanık'ın yoğun çabaları sonrasında kaldırıldı. Böylelikle kırmızı beyazlı taraftarlar, Gümüşhanespor maçıyla beraber artık tribünden sahayı görmek için zorlanmayacak. 

KAYMAK VE UYANIK MÜCADELE VERMİŞTİ

Bunun yanı sıra ilk devrenin son haftasında emniyet güçleriyle yapılan karşılıklı görüşmeler sonrasında yine taraftarların büyük çilesi olan aramalar ve buna bağlı bazı katı kuralların en asgariye indirilmesi kararlaştırılmıştı. Şimdi herkes Pazar günü oynanacak Gümüşhanespor mübakasında emniyetin taraftarlara karşı nasıl bir tutum ve tavır sergileyeceğine odaklandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
as 2019-01-23 18:11:34

dışındakilerde kaldırılsın. bir maça gelen bir daha gelmek istemiyor. başka hiç bir yerde bu kadar tedbir bu kadar sıkmak yok. insanı çok bunaltıyorlar.

Avatar
kerim 2019-01-23 20:39:33

Aynen, içeridekilerden ziyade, dışarıdaki bariyerler sorun. İç erdekileri kaldırdık diyerek, taraftara salak muamelesi yapmaya kalkmayın.

Avatar
Elli5 2019-01-23 19:57:49

Valimiz çok iyi maşallah Allah razı olsun

Avatar
ömer 2019-01-24 09:25:57

Sorun içerdekinde değil, dışardakilerde, seyirciyi aşşağılamayın artık, Diyarbakır da bile bariyer yoktu ..

Avatar
nesatk 2019-01-24 09:36:19

Emniyet tedbirlerini, biraz abartma olacak ama baskıcı çin ve özgür Türkiye şartlarını göz önüne aldığında Samsunspor seyircisine yapılan zulüm Doğu Türkistan da Müslümanlara yapılan zulüm arasında fazla bir fark yok.

Avatar
Mustafa botla 2019-01-24 14:56:36

Evet o kadar güvenlik güçleri karşımızda görünce kendimizi potansiyel bir suçlu gibi hissediyordum çok güzel olmuş emniyetin bu davranışı tarafta tarafından suistimal edilmesini lütfen

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-01-24 21:52:04

Taraftara müjde derken bende Taner Taşkın gitti zannettim.