banner388

Samsunspor taraftarı Sarıyer maçından galibiyet bekliyor 

Samsunspor taraftarı, Sarıyer karşılaşmasında takımından kesinlikle 3 puan bekliyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar, ‘üç değil tek ihtimalli bir maç oynayacağız’ diyerek Sarıyer karşılaşmasının önemini dile getiriyor. 

Samsunspor taraftarı Sarıyer maçından galibiyet bekliyor 

Samsunspor taraftarı, Sarıyer karşılaşmasında takımından kesinlikle 3 puan bekliyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar, ‘üç değil tek ihtimalli bir maç oynayacağız’ diyerek Sarıyer karşılaşmasının önemini dile getiriyor. 

14 Kasım 2018 Çarşamba 15:00
Samsunspor taraftarı Sarıyer maçından galibiyet bekliyor 

Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Pazar günü Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanacak Sarıyer karşılaşmasının tek ihtimalli bir maç olmasını istiyor. İstanbul’da Pazar günü oynanacak müsabaka da  tribünlerdeki yerlerini alacaklarını duyuran kırmızı beyazlı taraftarlar, “Futbol müsabakaları 3 ihtimalli bir oyundur. Ancak bu karşılaşma tek ihtimali galibiyet olan bir müsabakadır” düşüncesindeler. 

DÖNÜM MAÇI OYNAYACAK

Zirveyi yakından ilgilendiren kritik 90 dakikada Yılport Samsunspor, Pazar günü oynayacağı müsabakada eğer rakibini mağlup ederse 4 olan puan farkını yeniden 1’e indirmiş olacak ki; bu durum kırmızı beyazlı ekibin ilk devreyi lider bitirme şansının yüksek olması anlamına geliyor. Aksi takdirde ise aradaki puan farkı bir anda 7’ye yükselmiş olacak ki; bu durumda kırmızı beyazlı ekibin devreyi lider kapama şansı oldukça düşecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan3455 2018-11-14 15:49:34

Son maçtan sonra Hiç umudum yok inşAllah galip geliriz ne diyelim.

Avatar
ali er 2018-11-14 16:57:02

Bu oyuncular takımı şampiyon yapa bilecek kapasitede ama sen o hoca değilsin sezon başından beri bir katkın olmadı sahamızdaki Ordu maçında takım bir varlık gösteremeyince Yüksel Yıldırım sana basın üzerinden gerekli mesajı göndermişti.İsmail başkan hep sabrediyor. Sarıyer son maçın olabilir. Gördünmü Keçiören sana 4-5 atabilirdi sahanda gol pozizyonuna giremiyorsun bu mu senin hocalığın taraftarı ve şehre ihanet etme hep kandırdığını sanıyorsun.

Avatar
sms 2018-11-14 17:55:26

sarıyer maçından sonra antep manisa maçları var o yüzden altı puan olarak düşünmek lazım devreyi lider bitirebiliriz.. sarıyeri kesin yenmemiz lazım

Avatar
metin 2018-11-14 20:50:51

Samsunspor yönetiminde olan Emin,Ercan,Celil, beyler Taner hocanın bu güne kadar takıma ne verip ne veremediğini nasıl göremiyorsunuz. Bu Hoca Samsunsporun üzerinde olamaz.Sancaktepe- Keçiören maçı taraftarın önünde tam bir fiyasko adamlar resmen Samsunda şov yaptılar. Bizim oyuncularımız bitik bitik siz bunlara nasıl ağbilik yapıyorsunuz.

Avatar
VEDAT ÖZ 2018-11-14 20:57:16

SAMSUNSPORA CESUR YÜREKLİ GENÇ BİLGİLİ BİR HOCA GEREKLİ TANER TAŞKINLA BU SEZONU KESİN KAYBEDERİZ.GÖRÜNTÜ BÜ YÖNDE

Avatar
VEDAT ÖZ 2018-11-14 23:07:29

OYUNCULARIMIZ KEÇİÖREN MAÇINDA VASATINDA ÇOK ALTINDA OYNADI TAKIM OLARAK HEPSİ KÖTÜ İDİ SARIYER MAÇINI ALARAK TARAFTARA KENDİLERİNİ AF ETTİRSİNLER HEPSİ YÜREKTEN OYNARSA KAZANIRIZ. TEK SORUN TANER TAŞKIN GELDİĞİNDEN BERİ TAKIMA HİÇ KATKISI OLMADI KEÇİÖREN MAÇINDA NASIL FİYASKO BİR HOCA OLDUĞUNU TÜM SAMSUN BASINI GÖRDÜ AMA YÖNETİM GÖRMEK İSTEMİYOR. BU HOCA YÖNETİM TARAFINDAN YENİLİRSEK HEMEN GÖNDERİLMELİ YENİLİRSEK DÜNYANIN SONU DEĞİL DİYEN BİR HOCAYA İHTİYACIMIZ YOK.

Avatar
Serdar Çelik 2018-11-15 09:14:36

Gönül Samsunspor kazansın istiyor ama bu iş öyle olmuyor..hesap kitap taktik kurgu sistem analiz ŞART..malisef Samsunspor un kötü futbolu hiç umut vermiyor..SAMSUNSPOR malisef dan dun oyunu ile Sarıyer den fark yer..inşAllah yanılırım.

Avatar
Kavak55 2018-11-14 16:31:56

Samsunspor bu ligin de üst ligin de favorisidir her zaman. Bu maçı alacak Allahın izniyle..