banner388

Samsunspor taraftarı eskiye dönüyor... HAYDİ MAÇA ...

Samsunspor taraftarları, Pazar akşamı 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Ankaragücü maçına ayrı bir özenle hazırlanıyor. 

Samsunspor taraftarı eskiye dönüyor... HAYDİ MAÇA ...

Samsunspor taraftarları, Pazar akşamı 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Ankaragücü maçına ayrı bir özenle hazırlanıyor. 

08 Aralık 2021 Çarşamba 12:21
Samsunspor taraftarı eskiye dönüyor...  HAYDİ MAÇA ...

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftarı eskiye dönüyor. Türkiye'nin en ateşli taraftar profiline sahip olan kırmızı beyazlı taraftarlar, Pazar akşamı Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Ankaragücü karşılaşmasına ayrı bir özenle hazırlanıyor. Son 4 maçında yenilgi yüzü görmeyen Samsunspor, son haftalardaki çıkışını bu maça da yansıtarak zirveye bir adım yaklaşmak istiyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden Samsun halkını maça davet eden bir akım başlattı. 

SOSYAL MEDYAYI KULLANIYORLAR 

Öz çekimle arkadaşlarını isim isim maça davet eden Samsunsporlu taraftarlar, 12.adam olarak artık sorumluluk alacaklarını ve bundan sonraki tüm iç saha maçlarında tıpkı eskisi gibi takımlarına büyük destek vereceklerini söylediler. Samsunspor Kulübü medya ekibi de oyunculara çekilen kısa videolarla camiayı Pazar günü 19 Mayıs Stadı'na çekebilme adına çalışmalar yapıyor. Ankaragücü maçı biletleri dün itibariyle satışa sunuldu. Taraftarların biletlere olan ilgisi yönetimi memnun ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunspor Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2021-12-08 15:19:02

Slm.Samsun Sporlular bu hafta sonu Samsun’da olmak isterdim.çünkü takımda yeni bir istek arzu gördüm ,şimdiden başarılar

Avatar
paspas 2021-12-08 16:11:54

paspas almak şart mı arkadaşlar paspas olmadan giremiyor muyuz (benim gözümde bu sistem ayağımın altında paspas) eğer şart ise aşkım Samsunsporumu izlememek pahasına son nefesime kadar bu saçma düzenin parçası olmadım olmayacağım.