banner388

Samsunspor taraftarı Cumhuriyet Meydanı'na akın ediyor

Samsunsporlu taraftarlar takımlarına destek vermek amacıyla Cumhuriyet Meydanı'na akın ediyor.

Samsunspor taraftarı Cumhuriyet Meydanı'na akın ediyor

Samsunsporlu taraftarlar takımlarına destek vermek amacıyla Cumhuriyet Meydanı'na akın ediyor.

07 Ocak 2018 Pazar 13:36
Samsunspor taraftarı Cumhuriyet Meydanı'na akın ediyor

Samsunspor taraftarı, takımlarını zor gününde yalnız bırakmadı. Bugün saat 14:00'de başlayacak olan destek yürüyüşü için binlerce taraftar saatler öncesinden Cumhuriyet Meydanı'na akın etti. Bazı taraftarlar hazırladıkları özel pankartlar ile Samsunspor'un yanında olduklarını gösterdi.


DESTEK AMAÇLI STANTLAR KURULDU

Cumhuriyet Meydanı'na Samsunspor'a destek amacıyla stantlar kurularak forma ve atkı satışı yapılmaya başlandı. Satışlardan elde edilecek gelirin, Samsunsporlu futbolcuların alacaklarının ödenmesi için Samsun Valiliği tarafından başlatılan kampanyaya aktarılacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 07.01.2018 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan Türk 2018-01-07 16:00:46

Bu takımın artık ayağa kaldırılması lazım. Sade vatandaşın yürüyüşü sadece moral olur.maddi açıdan elle tutulur sonuçlar alınmalı

Avatar
salim baş 2018-01-07 16:31:10

bugünlerin gelecegi dünden belliydi.akp li ler bakan olunca herkez sanki SAMSUNSPOR süper ligde şampiyon olmuş gibi sevindi.evimizde aldıgımız cezayı tarihde görülmemiş bir şekilde hemde final macında istanbulda taraftarsız oynadık..samsunlu kaç milletvekili bakanı buna isyan etti.bu olay anadolunun başka şehrinde olsa yer yerinden oynardı.

Avatar
BAYRAM TEKİN 2018-01-07 17:35:50

SAMSUNSPORA İHANET EDENLER SAMSUNDA ONLARI HER KES BİLİYOR. ESKİŞEHİRDE BORÇ DAHA ÇOK ONLAR TİRİLYONLARI BULUP ÖDEME YAPTILAR BİR ÖRNEK SADECE OFUEDUYA BİR TİRİLYON İKİ YÜZ BİN ÖDEDİLER AYNI ŞEKİLDE DİĞER OYUNCULARI GÜNÜ GEÇEN ÖDEMELERİ ALIRKEN SAMSUNDA PARA KAZANANLAR NEREDE TÜM SAMSUN BELEDİYELERİ SINIFTA KALDI BAŞTA BÜYÜKŞEHİR SINIFTA KALDI TARAFTARLARA HELAL OLSUN

Avatar
fanatik 2018-01-07 20:46:25

Galip Öztürk Samsunspor sevdalısı haydi zamanı şimdi bu şehir seni bekliyor