banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor Taner Hoca  eşliğinde çalıştı 

Yılport Samsunspor'da Pazar günü oynanacak zorlu Gümüşhane maçı hazırlıkları start aldı. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak konusu olan teknik direktör Taner Taşkın, akşam yapılan çalışmada takımın başındaydı. 

banner269

Samsunspor Taner Hoca  eşliğinde çalıştı 

Yılport Samsunspor'da Pazar günü oynanacak zorlu Gümüşhane maçı hazırlıkları start aldı. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak konusu olan teknik direktör Taner Taşkın, akşam yapılan çalışmada takımın başındaydı. 

22 Ocak 2019 Salı 19:23
Samsunspor Taner Hoca  eşliğinde çalıştı 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da, Pazar günü sahasında konuk edeceği Gümüşhanespor maçı hazırlıkları başladı. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda takımı teknik direktör Taner Taşkın çalıştırdı. Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra yapılan 5 e 2 orta oyunu ile devam etti. 

TANER HOCA DÜŞÜNCELİYDİ

Kırmızı beyazlı oyuncuların son derece keyifsiz göründüğü çalışma daha sonra çift kale ile tamamlandı. Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak konusu olan teknik direktör Taner Taşkın'ın ise düşünceli olması gözlerden kaçmadı. Kırmızı beyazlı ekipte, Gümüşhane maçı hazırlıkları yarın yapılacak çift antrenmanla sürecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
2019-01-22 19:42:17

Hoca git artık istenmediğin yerde durma(!)

Avatar
Metin 2019-01-23 07:43:34

Taraftarların, Spor yorumcularının ,Gazete Köşe yazarlarının istemediği bir Hocanın Takıma faydalı olması imkansız.Samsunun bu durumuna en çok sevinen Şampiyonluğun diğer adayları olan Takımlardır.Yönetim çaresiz ise demekki Hocayı Yönetime dayatan Siyasi bir güç var.Bu birçok yerde zaten konuşulıyor. Eğer böyle ise çok ama çok yazık.Zaten bazı maçlarda Hakemlerde Samsunun üzerine oyun oynamaya verilen uyduruk Penaltılardan başladı Samsunun bu durumunu Yönetim MHK.Fedarasyondan sorgulamalı

Avatar
mete karayel 2019-01-22 21:44:25

Taner hoca bırakır yakında.

Avatar
Metin Öz 2019-01-23 09:33:40

Hocayı Kulupten maaş alıp kollayan bir Sandıkçı varmış kim bu adam Yönetim ne yapmak istiyor hoca neden kulubun üzerinde tutuluyor.Hoca ile taraftarın,şehrin hiç bir zaman uyumu olmadı olmayacak hoca gitmek için anlaşılan para istiyor.Bu hoca tam bir mazeret üretme uzmanı olmuş her başarısızlığa saçma sapan mazeretler üretiyor.Bu takımın hala bir sistemi yok bu nedenle başarı gelmeyecek.

Avatar
Ahmet gonca 2019-01-22 23:13:53

Sayın hocam saygılar ben sadece fikrimi söylüyorum siz defansı otutturun inaninki her maçı alacaksınız başarılı bir performans siniz var iyi puanlar aldınız siz yolumuza bakın ins başarılı olacaksınız netice bir maç kaybettimiz olur böyle kazalar

Avatar
Ahmet gonca 2019-01-22 23:17:19

Size söylememiz doğru değildir biliyorum hattımızı değil acizane size diyeceğim şu sağ Beki sol Beki stoper tam liberoda oturumu bu iş bitti hocam bu takım Enes ve Kubilay çok güzel adam eksiltiyor hiç bir zaman çaresiz değilsiniz alternatif

Avatar
Ahmet gonca 2019-01-22 23:19:49

Alternatif elinizde akıllı dirençli hızlı ve atak futbol sizi başarıya ulaşacaktır kanatlar ve defans bu ikisi ayakta kalsın bakın her maç farklı bitecek ozaman bütün maçları alacaksınız yalnız şu defans paniği bıraksın tek ricam Allah yardımcınız

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-01-23 15:57:11

Yahu hocam siz neden hala SAMSUN spordasiniz?Lütfen bizleri daha fazla uzmeyin siz de kendinizi yipratmayin İSTİFA Ediniz.