banner388

Samsunspor sil baştan 

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik ekip ile birlikte scouting ve kadroda yeniden yapılanmaya gideceklerini söyledi.

Samsunspor sil baştan 

Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik ekip ile birlikte scouting ve kadroda yeniden yapılanmaya gideceklerini söyledi.

25 Mayıs 2019 Cumartesi 10:37
Samsunspor sil baştan 

Samsunspor Haber - Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yılport Samsunspor'un Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter'dan yine gündem yaratacak bir paylaşım yaptı. Yıldırım, teknik ekip ile birlikte scouting ve kadroda yeniden yapılanmaya gideceklerini söyledi.  Yönetim kurulu olarak bu konularda yoğun bir mesai harcadıklarını dile getiren Yıldırım, twitter’dan şunları yazdı: 

İŞTE O MESAJ

‘Yılport Samsunspor Kulübümüçün gelecek ezon tekrar Spor Toto 2.Lig’de mücadele edecek olmasının ardından, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetimi olarak teknik ekipte scoutingde ve kadroda yeniden yapılanma için çalışmalara başladık. Amaç Şampiyon Samsunspor’u yaratmak’. 

YOĞUN BİR HAFTA OLACAK

Yıldırım’ın bu mesajı spor kamuoyunda teknik direktör İsmet Taşdemir ile yolların ayrılacağı algısı yarattı. Bu hafta içinde Samsun’da bir araya gelecek yönetim kurulunun önceliğinin teknik direktör olduğu öğrenildi. Daha sonra ise diğer konulurda soru işaretlerini ortadan kaldırmayı amaçlayan kırmızı beyazlı ekibin, sezon hazırlıklarına sorunsuz olarak başlamak istediği ifade edildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 25.05.2019 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-05-25 11:57:32

Samsunumuzun gururu güzel Adam Samsunsporumuza sahip çıktığınız için size çok çok teşekkür ediyoruz.Başkanım Ruhu olmayanlara Takıma katkı yapamayan kim varsa neşteri vurunuz kimsenin Gözünün yaşına bakmayın.

Avatar
Canik 55 2019-05-25 10:55:15

Hayırlısı olsun İnşAllah... Top oynayan bir takim yaratmak için gerekiyorsa eğer hoca da gitsin, çünkü koca bir sezon futbol izlemeyi özledik Samsunspor taraftarları olarak. Rakipler karşısında hep silik kaldık kendi evimiz dahil. Saha avantajı diye bir şey göremedik. Sahamızda kaybettiğimiz puanlar bizi Şampiyonluktan etti. Taraftarı tribüne çeken bir oyun oynayan takım Şampiyon olur diye düşünüyorum.

Avatar
Adem 2019-05-25 11:08:14

Yanlış yapılıyor sayın yıldırım abi bence yönetimi Baskan dahil komple yenile klübde gereksiz çalışan para ödenen adamları temizle geçen sene gibi olacak sonumuz bu şekilde başarı sağlanmaz parayla bu işler olmuyor paran çok doğru ama yiyicilerin daha çok paranı boşa harcatıp Samsunspor’un yıllarını boşa harcatma bu ekibe yazık olacak yine

Avatar
Eren 2019-05-25 13:08:07

Hüseyin kalpar çok tecrübeli bir hoca.. Bizi bir üst lige rahat çıkartır

Avatar
Kemal T. 2019-05-25 12:43:04

Eğer bir işe bir bütçe ayrılıyor da beklenen şekilde verim alınamıyorsa o işin içinde ya hatır vardır ya gönül ya liyakatsizlik ve görevini eksik yapanlar vardır. Bütçe ile duygu bir arada varlık gösteremez ikisi birbirini sevmez. Bütçe profesyonelliği sever duygu amatörlüğü fedakarlığı sever bunlar hep birbirine karıştırılır onun içinde başarısızlık kaçınılmaz oluyor. Yüksel bey gördüğüm kadarıyla yaptığı işlerde profesyonellik arayan birisi inşAllah kulübe de bu yansır.

Avatar
Veysel Sarı 2019-05-25 12:03:56

Başta İsmet Taşdemir ve oyuncuların bir çoğu gönderilmeli Samsunu bu Ligde ve Bir üst Ligde Şampiyon yapacak Osman Özköylü-Mehmet Altıparmak-Erkan Sözeri-Yücel İldiz den birine teslim etmeli Takımı bir üst Ligdede Şampiyon yapacak yerli ahlaklı,yetenekli,Futbol Ruhu olan Oyuncular olmalı

Avatar
VEDAT ÖZ 2019-05-25 12:10:07

SAMSUN 3.LİGDE OYNUYOR HARCANAN TİRİLYONLARA ÇOK AMA ÇOK YAZIK OLUK OLUK PARALAR HARCANDI AMA ORTDA BAŞARI YOK BU PARALARI HARCAYANLAR HEP BİRLİKTE HESAP VERMELİ

Avatar
Adil Saka 2019-05-25 12:07:29

İsmet Hoca Hoca olsaydı bu geniş Kadroyu direk çıkardırdı ama onda bu meziyet yoktu bu yüzden çıkamadık tabii Oyuncularda ruh istek arzu yetenek beceri eksikliği vardı hep beraber ihanet ettiler hepsini gönderin gitsin