banner388

Samsunspor-Sarıyer geniş maç özeti

Sahasında Sarıyer'i ağırlayan Yılport Samsunspor sahadan 3-0 galip ayrıldı. İşte Samsunspor-Sarıyer maçı geniş özeti...

Samsunspor-Sarıyer geniş maç özeti

Sahasında Sarıyer'i ağırlayan Yılport Samsunspor sahadan 3-0 galip ayrıldı. İşte Samsunspor-Sarıyer maçı geniş özeti...

02 Aralık 2019 Pazartesi 10:28

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 15. haftasında Yılport Samsunspor evinde Sarıyer'i 3-0 mağlup etti. Bol pozisyonlu maçın geniş özeti sizlerle...

ÇİFT FORVET MEYVE VERİYOR

 Samsunspor'da Ertuğrul Sağlam döneminin başlaması ile birlikte hem takıma hem taraftara yeni bir heyecan gelmiş durumda. 2 başarılı forvetini de değerlendirerek 4-4-2 dizilişi ile sahaya çıkan Sağlam, meyvelerini toplamaya başladı. Samsunspor'un ilk golünü Atabey Çiçek 45. dakikada atarken dakika 55'te Bahattin Köse topu ağlarla buluşturdu. Son dakikalarda Ahmethan Köse'nin attığı gol ile Samsunspor, Sarıyer maçını 3-0 üstün tamamladı.  

SAMSUNSPOR SERİYE BAĞLADI  

Samsunspor'da İrfan Buz'un istifa etmesi ile birlikte dümene geçen Recep Sermet Boyar, Ertuğrul Sağlam gelen kadar takımda iyi bir başarı yakaladı. Samsunspor galibiyet serisini 4'e çıkarırken son 3 maçta 13 gol atmış oldu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.