banner388

Samsunspor sahaya iniyor 

TFF 1. Ligi 70 puanla 3. sırada tamamlayan Yılport Samsunspor, 2-0'lık Adanaspor galibiyetinin ardından Play-off hazırlıklarına bugün başlayacak.

Samsunspor sahaya iniyor 

TFF 1. Ligi 70 puanla 3. sırada tamamlayan Yılport Samsunspor, 2-0'lık Adanaspor galibiyetinin ardından Play-off hazırlıklarına bugün başlayacak.

12 Mayıs 2021 Çarşamba 12:18
Samsunspor sahaya iniyor 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor iki günlük izinin ardından play off yarı finalinde oynayacağı Altınordu karşılaşması için bugün mesaiye başlıyor. Süper Lig şansını play off'tan deneyecek olan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularıyla bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yapılacak antrenman öncesinde tesislerde özel bir görüşme yapacak. Salı günü oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarına başlayacak olan temsilcimizde, sakatlığı devam eden Tomane hariç eksik yok. Antrenman bugün saat 17.30'da basına ve taraftara kapalı bir şekilde gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-05-12 12:54:27

Artık ilginlenmiyoruz samsunsporla çıksada çıkmaasada tın artık bu oyuncularan bir boo k olmaz para alamdık diye 3 hafta macı kaybetiler bilerek bu yüzden tın artık.

Avatar
Sinsn Y. 2021-05-12 12:56:45

Bu oyuncular Samsunspor'u süper lige çıkaran oyuncuların albümünde yer alacak kimsenin şüphesi olmasın. Kadromuz güçlü oyunculardan kurulu hepsi iyi profesyonel gereğini yapacaklardır.

Avatar
Metin 2021-05-12 13:13:14

İyi bir golcümüz iyi bir kalecimiz olsaydı şuan abartısız söylüyorum 85 - 90 puan topladık ve ligin açık ara tek lider takımı olurduk. İnanıyorum bu takım playoftaki bütün maçlarını alım adeta şov yapacaktır.

Avatar
Samsun sevdalisi 2021-05-12 15:17:26

İçişleti Bakanı şampiyonluk kutlamalarını Giresun ve Adana da olduğu gibi azami ölçüde yapılması istemis validen.Süperlige çıkarsak bizde böyle yapalım aynı Giresun ve Adana gibi bakalım Samsuna ne diyecekler