banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor sabah çalıştı

Günü çift antrenmanla tamamlayacak kırmızı beyazlı ekipte, sabah yapılan idmanda futbolcular kondisyona dayalı bir programda çalıştı. 

banner269

Samsunspor sabah çalıştı

Günü çift antrenmanla tamamlayacak kırmızı beyazlı ekipte, sabah yapılan idmanda futbolcular kondisyona dayalı bir programda çalıştı. 

21 Ağustos 2017 Pazartesi 12:28
Samsunspor sabah çalıştı

Samsunspor Haber - Samsunspor, ligin üçüncü haftasında sahasında oynayacağı zorlu ve bir o kadar kritik Adana Demirspor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Alpay Özalan yönetiminde yapılan çalışmaya tam kadro katılan kırmızı beyazlı ekipte futbolcuların istekli ve hırslı çalışmaları camiada yüzlerin gülmesine neden oluyor. Sabah saat 10.00 da yapılan antrenman düz koşu ile başladı. Samsunsporlu futbolcular daha sonra egzersiz hareketleriyle bölgesel güçlenme yaptılar. 


SICAK HAVA BUNALTTI

Oldukça sıcak bir havada gerçekleşen antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların çalışmalar esnasında bölüm bölüm zorlandıkları görüldü. Teknik direktör Alpay Özalan'ın oyuncularıyla yakından ilgilendiği idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Günü çift antrenmanla tamamlayacak kırmızı beyazlı ekipte, futbolcular antrenmanın ardından tesislerde istirahate çekildiler. Samsunsporlu futbolcular, akşam antrenmanında ise daha çok topla çalışacak. Genç teknik adamın ikinci bölümde futbolcularını saha içi organizasyonları üzerine çalışmalar yaptıracağı öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.