banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor-Pendikspor maç sonucu: Samsunspor 2 Pendikspor 0

Samsunspor, karşısında 10 kişi ile savunma yapan ve her pozisyon sonrasında yerde kalan rakip kaleci Mehmet'e rağmen sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller İlyas Kubilay ve Bahattin Köse'den geldi. 

banner269

Samsunspor-Pendikspor maç sonucu: Samsunspor 2 Pendikspor 0

Samsunspor, karşısında 10 kişi ile savunma yapan ve her pozisyon sonrasında yerde kalan rakip kaleci Mehmet'e rağmen sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller İlyas Kubilay ve Bahattin Köse'den geldi. 

08 Eylül 2019 Pazar 22:58
Samsunspor-Pendikspor maç sonucu: Samsunspor 2 Pendikspor 0

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğun en güçlü adayı Samsunspor, kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, Gümüşhanespor'dan sonra bu akşam saha ve seyircisi önünde Pendikspor'u mağlup etti. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan kırmızı beyazlılar, taraftarının desteği altında ilk bölümlerde oyunun kontrolünü eline geçirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede galibiyet golü arayan Samsunspor'u durdurmak isteyen Pendiksporlu oyuncular, yerden kalkmak bilmediler. 

GOLLER GELDİ 

İlk 45 dakikada neredeyse top oyunda 15 -20 dakika kaldı. Özellikle rakip kaleci Mehmet Cinpir'in her pozisyon sonrasında yere yatarak sakatlık aldatmasına hakem son dakikalarda 'dur' dedi ve sarı kartla cezalandırdı. Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık sonuçla gitti. Maçın ikinci devresine ilk yarya oranla daha agrasif ve hücum yönü güçlü başlayan Samsunspor, kilidi yine yıldız oyuncusu İlyas Kubilay ile açtı. (1-0) Maçın sonlarına doğru Bahattin Köse ile Samsunspor sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

STAT: 19 Mayıs Stadyumu
HAKEMLER: Mustafa Aydın, Serdar Soydan, Abdülhamit Söyler
YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah, Enes İslam, Aytaç, Yalçın, Gökhan Meral, Samed Hakan Kılıç, Guido (Dk. 76 Ramazan), Samet Asatekin (Dk. 60 Ahmethan), Gökhan Alsan, Kubilay, Atabey (Dk. 65 Bahattin)
PENDİKSPOR: Mehmet Cinpir, Süheyl, Erdinç, Berk, Ahmet Yazar (Dk. 75 Mehmet Zahit), Ömer Can, Fatih, Oktay, Ozan, Bekir (Dk. 67 Gökhan Sürücü), Mahmut Caner
GOLLER: Dk. 81 İlyas Kubilay Yavuz, Dk. 90 Bahattin (Yılport Samsunspor)
SARI KARTLAR: Fatih, Mehmet Cinpir, Oktay, Berk (Pendikspor), Ramazan Çevik (Yılport Samsunspor)
 
Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 09.09.2019 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-09-08 23:24:11

Sayın Yüksel Yıldırım Başkanın söylediği gibi 5. ve 6. hafta Afyon ve Manisa maçlarından sonra takım hakkında net bilgi sahibi oluruz. Çünkü rakip SAMSUNSPOR olunca oynamaktan çok oynatmamak için sahaya çıkıyorlar sahaya. İsmi korkutuyor rakipleri zirveye oynayan takımlar hariç hepsi böyle yapacak geçen seneden alışığız. Tek sevindirici taraf takım son düdüğü duyana kadar mücadeleyi bırakmıyor. İrfan Hocanın basın toplantısında söylediği gibi taraftar olarak son düdük çalana kadar takımı desteklemeliyiz. Eleştiri maçtan sonra.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-09-08 23:36:10

İLYAS VARSA SORUN YOK.

Avatar
Canikli sakin 2019-09-09 08:44:36

Samsun'u muzun bu seviyesiz ve kalitesiz kümeden bir an önce çıkması şart. Burada kaliteye yer yok. Birde böyle takımlara karşı oyunun başında golü bulacaksın. Sonrasını onlar düşünsün.

Avatar
Taraftar 2019-09-08 23:11:58

Ramazan çevikte sarı kart görmüştü atlamayalım

Avatar
Canik 55 2019-09-08 23:29:28

Sarı kart İlyas Kubilay Yavuz'a değil Ramazan Çevik'e gösterildi, düzeltmenizde fayda var.